Manav personeli ile pazarcılar birbirine girdi: Meyve ve sebzeler yerlere saçıldı - Son Dakika
3. Sayfa

Manav personeli ile pazarcılar birbirine girdi: Meyve ve sebzeler yerlere saçıldı

Manav personeli ile pazarcılar birbirine girdi: Meyve ve sebzeler yerlere saçıldı Sivas'ta bir manavın çalışanları ile bir grup pazarcı arasında arbede yaşandı.

01.04.2021 14:29  Güncelleme: 15:09

Manav personeli ile pazarcılar birbirine girdi: Meyve ve sebzeler yerlere saçıldı

SİVAS - Sivas'ta bir manavın çalışanları ile bir grup pazarcı arasında arbede yaşandı. Arbede sırasında bol miktarda meyve ve sebze ziyan oldu.

Edinilen bilgilere göre olay, kent merkezi Alibaba Mahallesi Alibaba caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan manavın çalışanlarıyla bir grup pazarcı arasında sözlü olarak başlayan tartışma arbedeye dönüştü. Arbede esnasında manavda bulunan bol miktarda meyve ve sebze ziyan oldu. Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmakta güçlük çekti. Çevik kuvvet ekiplerinin de müdahale ettiği arbede bir süre sonra kontrol altına alındı. Yaşananlar cep telefonu ile görüntülendi. Olay sonrası taraflar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürdü.

Manav personeli ile pazarcılar birbirine girdi: Meyve ve sebzeler yerlere saçıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Manav personeli ile pazarcılar birbirine girdi: Meyve ve sebzeler yerlere saçıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Allah'ın delisi: Arkadaş adamlar fırsat bulsa müşterinin gözünü oyacak müşteriye ürün seçtirmezler ürünün iyisini göstermelik tezgah önüne dizerler ürün isteyen müşteriye çürük olanı verirler bu millete hakmı para öyle kolay kazanılmıyor zira peygamber efendimiz bizi aldatan bizden değildir düsduru nerede kaldı al birini vur ötekine Allah hidayet versin 0 0 Yanıtla
  • Yeliz kara : Bencede marketlerde sebze reyonu olmasın marketlerde pazar olduğu gün indirim yapıyorlar onlar da evlerine ekmek goturmesinmi karda yağmurda çalışıyorlar yazik 0 0 Yanıtla

Advertisement