Motosikletliyi gafil avladılar: 4 kişi önünü kesip tekme ve yumruklarla saldırdı - Son Dakika
3.Sayfa

Motosikletliyi gafil avladılar: 4 kişi önünü kesip tekme ve yumruklarla saldırdı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 4 şüpheli, seyir halinde olan motosikletlinin önünü keserek tekme ve yumruklarla saldırdı. Sürücü, güvenlik görevlilerin yardımıyla saldırganların elinden kurtularak adliye bahçesine sığındı. Saldırı anı ise anbean vatandaş kamerasına yansıdı.

15.03.2024 13:01  Güncelleme: 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 4 şüpheli, seyir halinde olan motosikletlinin önünü bilinmeyen nedenle keserek sürücüye tekme ve yumruklarla saldırdı. Neye uğradığını şaşıran sürücü, güvenlik görevlilerin yardımıyla saldırganların elinden kurtularak adliye bahçesine sığındı. Yaşanan o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

YOL ORTASINDA TEKMELİ YUMRUKLU SALDIRI

Sürücünün motosikletten yere düşmesine aldırış etmeyen saldırganlar tekmeli yumruklu saldırısına devam etti. Aralarına aldıkları kişiyi acımadan darp ettiler. Motosikletli, adlığı darbelerden kafasındaki kask sayesinde korundu. Adliye güvenlik görevlileri saldırıya uğrayan kişiyi kurtarmaya çalıştı.

Sürücü, en sonunda saldırganların elinde kaçarak adliye bahçesine sığındı. 4 şüpheli ise uzun süre kapı önünde beklemeye devam etti. Yaşanan olayın ardından cep telefonu kamerasına yansıyan bu görüntüler kaldı.

Motosikletliyi gafil avladılar: 4 kişi önünü kesip tekme ve yumruklarla saldırdı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Motosikletliyi gafil avladılar: 4 kişi önünü kesip tekme ve yumruklarla saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement