Dünyaca ünlü Akbük koyundaki kaçak yapıların yıkımı başladı - Son Dakika
3.Sayfa

Dünyaca ünlü Akbük koyundaki kaçak yapıların yıkımı başladı

Muğla Akbük koyunun sahil kenarında bulunan, kaçak eklentiye sahip olan restoranın imara aykırı bölümü Menteşe Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

19.04.2021 12:17  Güncelleme: 17:54

Muğla'nın Menteşe ilçesi Sarnıç Mahallesi'nde imar barışının sona erdiği 31 Aralık 2019 tarihinden sonra yapılan ve mahkeme kararı ile yıkım kararı verilen 32 eklenti ve kaçak yapının yıkımı başladı.

Sabah saatlerinde kısa bir arbedenin yaşandığı bina sahiplerinin koyun girişinde kurdukları barikat, jandarma ekipleri tarafından açılmış ve Menteşe Belediyesi'ne ait iş makineleri yıkım yapılacak alanlara sevk edilmişti.

Dünyaca ünlü Akbük koyundaki kaçak yapıların yıkımı başladı

AKBÜK'TE GEÇEN SENE DE YIKIM YAPILMIŞTI

Yerli ve yabancı turistlerin günübirlik tatil için uğradıkları gözde tatil mekanı Akbük koyunda geçen yıl da yıkım yapılmıştı. Mahkeme kararı sonrası kesin yıkımı yapılacak eklenti ve kaçak bölümler arasında bungalov evler de bulunuyor.

Menteşe Belediyesi'ne ait iş makineleri, yıkıma koyun en uç noktasında bulunan restoranın eklentilerinden başladı. Restoranın ana binasının yanına yapılan eklentilerin iş makineleri ile yıkımı gerçekleştirilirken jandarma ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı.

Dünyaca ünlü Akbük koyundaki kaçak yapıların yıkımı başladı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Dünyaca ünlü Akbük koyundaki kaçak yapıların yıkımı başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement