Nazilli'de Evden Hırsızlık Yapan İki Kadın Suçüstü Yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Nazilli'de Evden Hırsızlık Yapan İki Kadın Suçüstü Yakalandı

Nazilli\'de Evden Hırsızlık Yapan İki Kadın Suçüstü Yakalandı
19.10.2023 09:37

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir evden hırsızlık yapan iki kadın şüpheli polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Şahısların üzerinde yapılan aramada çeşitli değerli eşyalar ve büyük miktarda para ele geçirildi. Ayrıca bir şahsın daha önce işlediği 16 ayrı hırsızlık olayından arandığı ve hapis cezası olduğu belirlendi.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir evden hırsızlık yapan iki kadın şüpheli polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Turan Mahallesi'nde bir evden hırsızlık olayı meydana gelmesi üzerine Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan araştırmada hırsızlık olayı ile ilgili olarak ilçe dışından gelen iki kadın şahıs tespit edildi. Şahısları takibe alan ekipler Sümer Mahallesi'nde yine bir evde hırsızlık yapmak üzereyken şahısları suçüstü yakaladı. Yapılan aramada şahısların üzerinde 28 bin 690 TL, 115 Euro, 1 adet 24 ayar gram altın, 1 adet altın bileklik, 1 adet altın yüzük, 1 adet altın zincir kolye, 1 adet altın kolye başlığı, 1 adet bayan kol saati ele geçirildi.

Ayrıca şahıslardan birinin 16 adet ayrı hırsızlık olayından aranması olup 15 yıl hapis cezası olduğu belirlendi. Şahıslar hakkında adli işlemler devam ediyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Nazilli'de Evden Hırsızlık Yapan İki Kadın Suçüstü Yakalandı - Son Dakika


Advertisement