Park halindeki otomobil alev alev yandı - Son Dakika
3.Sayfa

Park halindeki otomobil alev alev yandı

Park halindeki otomobil alev alev yandıANTALYA Antalya'nın Manavgat ilçesinde park halindeki otomobilin motor bölümünde çıkan yangın, vatandaşların ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi soncu söndürüldü.

17.04.2023 13:51  Güncelleme: 15:40

Park halindeki otomobil alev alev yandı

ANTALYA Antalya'nın Manavgat ilçesinde park halindeki otomobilin motor bölümünde çıkan yangın, vatandaşların ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi soncu söndürüldü. Aracın yanma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Yangın, Aşağı Pazarcı Mahallesi 1059 sokak üzerinde park halindeki 33 KL 112 plakalı otomobilin motor kısmında çıktı. Araçtan duman çıktığını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Vatandaşlar, bir taraftan da yangın tüpü ve su ile yangına müdahalede bulunmaya çalıştı. Yangın, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimine bağlı ekiplerin müdahalesi sonucunda söndürülürken, aracın motor bölümü tamamen yandı.

GÜVENLİK KAMERASINDA

Aracın yanma anı işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, aracın park edilmesinden kısa bir süre sonra motor bölümünden duman çıkmaya başladığı, dumanların artması üzerine vatandaşların yangın tüpü ve su ile müdahalede bulunduğu, itfaiyenin gelerek yangını söndürdüğü görüldü.

Park halindeki otomobil alev alev yandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Park halindeki otomobil alev alev yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement