Doktor 10 saat ameliyat ettiği hastanın yakını tarafından saldırıya uğradı - Son Dakika
3.Sayfa

Doktor 10 saat ameliyat ettiği hastanın yakını tarafından saldırıya uğradı

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan kalp ve damar cerrahı Yasin Güçtekin, aort damarı yırtılması nedeniyle 10 saat boyunca ameliyat ettiği hastayla ilgili bilgilendirme yaptığı sırada hastanın oğlunun saldırısına uğradı. Doktora saldıran şahıs yakalandı.

02.12.2022 14:25  Güncelleme: 00:50

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kalp ve damar cerrahı olarak görev yapan Yasin Güçtekin'in 30 Kasım tarihinde 10 saat ameliyat ederek hayata döndürdüğü aort damarı yırtılan bir hastanın yakınlarına bilgilendirme yaptığı sırada L.A. babasını görmek istedi.

ÖNCE TEHDİT SONRA SALDIRI

Olumsuz cevap alan L.A., tartıştığı doktor Yasin Güçtekin'i tehdit etti, ardından saldırdı. Şahıs aynı zamanda hastanede bulunan cihazlara da zarar verdi.

Pendik'te doktor, 10 saat ameliyat ettiği hastanın yakını tarafından saldırıya uğradı

YAKALANDI

Olayla ilgili çalışma başlatan Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri L.A.'yı yakaladı. Konu ile ilgili tahkikat işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Pendik'te doktor, 10 saat ameliyat ettiği hastanın yakını tarafından saldırıya uğradı
Doktor 10 saat ameliyat ettiği hastanın yakını tarafından saldırıya uğradı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Doktor 10 saat ameliyat ettiği hastanın yakını tarafından saldırıya uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Necati Kaya: Bu pisligi ömür boyu sağlık sisteminden çıkarmaz veya net 5 yıl hapiste yatırmazsanız bu işler devam eder. 226 8 Yanıtla
  • Mehmet Ekici: Doktoru döv en kötü şartta denenetimli serbest kal, polis yakalasın, savcı yasa gereği serbest bırakmak zorunda kalsın. Bir doktor kolay yetişmiyor eyyy yurdumun güzel insanları. 116 1 Yanıtla
  • Nevzat Turkmen: Bu işin cılkı çıktı,sağlık bakanı niye pasif kalıyor, herşey oy değil 4 0 Yanıtla

Advertisement