Polis memuru, gözaltına aldığı ünlü golfçünün üzerine oturup puro yaktı - Son Dakika
3.Sayfa

Polis memuru, gözaltına aldığı ünlü golfçünün üzerine oturup puro yaktı

Dünyanın en iyi golfçüsü olarak kabul edilen Scottie Scheffler, ABD'de şampiyonanın düzenleneceği salona giriş yapmaya çalışırken polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis, Scheffler'i yerde ters kelepçeledikten sonra üzerine oturup puro içti. O anlar sosyal medyada defalarca kez tıklandı.

17.05.2024 14:52

ABD'de ilginç bir olay yaşandı. Dünyanın 1 numaralı golfçüsü olan Scottie Scheffler, şampiyonanın düzenleneceği kulübe gireceği esnada polisle tartıştı. Polis, bölgede kısa süre önce trafik kazası olduğunu söyleyerek Sceheffler'den bölgeden uzaklaşmasını istedi. Bölgeden uzaklaşmayan Sceheffler'i polis ekipleri arabadan indirdi.

Polis Memuru, gözaltına aldığı şüphelinin üzerine oturup puro yaktı

GÖZALTINA ALDIKTAN SONRA PURO YAKTI

Sceheffler yere yatırılıp gözaltına alındı. Ters kelepçe takılan ünlü golfçünün üzerine oturan polis memuru daha sonra puro yaktı. O anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Polis memuru, gözaltına aldığı ünlü golfçünün üzerine oturup puro yaktı

Son Dakika 3.Sayfa Polis memuru, gözaltına aldığı ünlü golfçünün üzerine oturup puro yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ali Kublay: İyi olmuş dünyanın en ünlü golfcusu olunca kamu düzeni sağlayanların yönlendirmeleri ne uyulmuyormu he puro içmesi biraz abartı olmuş ama öncesinde neler yaşanıyor pek belli değil polisi zuvanadan çıkarmışta olabilir 3 5 Yanıtla
  • Alucralı: Amacı ne acaba ? Çok enteresan !!! 2 0 Yanıtla

Advertisement