Rahmi Koç'un Küba gecesindeki dansı sosyal medyada gündem oldu - Son Dakika
3.Sayfa

Rahmi Koç'un Küba gecesindeki dansı sosyal medyada gündem oldu

Koç Holding'in onursal başkanı Rahmi Koç, bayram öncesi Miami'deki Küba gecesinde marakas çalarak dans etti. 93 yaşındaki iş adamının renkli görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi gördü.

15.04.2024 11:26  Güncelleme: 11:31

Koç Holding'in onursal başkanı 93 yaşındaki Rahmi Koç,Şubat ayında gittiği Küba gecesindedans ettiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Koç'un renkli görüntüleri sosyal medyada çok konuşuldu.

KÜBA GECESİNDE MARAKASLI DANS

Türkiye'nin önde gelen zenginlerinden Rahmi Koç, bir restoranda katıldığı Küba gecesinde marakas denilen müzik aletiyle ritim tuttu. Şarkının sözlerine de sanatçı ile eşlik eden Koç, ortaya çıkan renkli görüntüleriyle sosyal medyada gündeme oturdu.

KOÇ EĞLENDİ, SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

İstanbul Ataşehirde bir restoranda eğlenen Koç, sosyal medyanın diline düştü. Sosyal medya kullanıcıları tarafından da çokça beğeni alan videoya yorum yağdı. Kullanıcıların yaptığı yorumlarda video hakkında ," Türkiye ihracatının %7'sini gerçekleştirince erkekler, para var huzur var, ye babam ye bir daha mı geleceksin dünyaya Ali koça da söyle oda emekli olsun takılsın sağda solda" denildi.

Rahmi Koç'un eğlencesi sosyal medyada gündem oldu
Rahmi Koç'un eğlencesi sosyal medyada gündem oldu
Rahmi Koç'un eğlencesi sosyal medyada gündem oldu
Rahmi Koç\'un Küba gecesindeki dansı sosyal medyada gündem oldu

Son Dakika 3.Sayfa Rahmi Koç'un Küba gecesindeki dansı sosyal medyada gündem oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement