Silahla saldırıda öldürülen genç son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika
3.Sayfa

Silahla saldırıda öldürülen genç son yolculuğuna uğurlandı

Silahla saldırıda öldürülen genç son yolculuğuna uğurlandı Balıkesir'in Edremit ilçesinde kahvehanede iki grup arasında çıkan kavgada pompalı tüfek ile vurularak hayatını kaybeden 20 yaşındaki Rojhat Kaçmaz sevenlerinin göz yaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

12.04.2023 18:18  Güncelleme: 18:43

Silahla saldırıda öldürülen genç son yolculuğuna uğurlandı

BALIKESİR - Balıkesir'in Edremit ilçesinde kahvehanede iki grup arasında çıkan kavgada pompalı tüfek ile vurularak hayatını kaybeden 20 yaşındaki Rojhat Kaçmaz sevenlerinin göz yaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

Edinilen bilgiye göre, Rojhat Kaçmaz ve Mahsun A, aralarında husumet bulunan A Y'nin babasına ait Cumhuriyet Mahallesi Dere Sokak'taki kahvehaneye gittiler.

Burada Kaçmaz ve Mahsun A. ile A. Y. arasında tartışma çıktı. Bunun üzerine A Y, babası N Y'ye haber verdi. Kahvehaneye gelen şüpheli N Y, Rojhat Kaçmaz ve Mahsun A. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine N Y, aracında bulunan pompalı tüfek ile Kaçmaz'ı sırt ve bacağından, Mahsun A'yı ise sol bacağından yaraladı. Edremit Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Rojhat Kaçmaz, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Otopsi için Kaçmaz'ın cenazesi Bursa Tıp Kurumuna sevk edildi. Burada otopsi işlemleri tamamlanan Kaçmaz Edremit'e getirildi. İkindi namazı sonrasında Edremit'te Hacı Hakkı Yercan Camiinde kılınan cenaze namazı sonrasında sevenlerinin güzyaşları ile Kadıköy Mezarlığında toprağa defnedildi.

Silahla saldırıda öldürülen genç son yolculuğuna uğurlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Silahla saldırıda öldürülen genç son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement