Sürücüsünün kalp krizi geçirdiği tır, evin duvarına çarparak durabildi - Son Dakika
3.Sayfa

Sürücüsünün kalp krizi geçirdiği tır, evin duvarına çarparak durabildi

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde seyir halindeki bir tırın sürücüsü kalp krizi geçirdi. Kontrolden çıkan tır, karşı şeride geçerek bir evin duvarına çarptı. Kazada herhangi bir aracın olmaması muhtemel bir faciayı önledi.

01.03.2024 19:54  Güncelleme: 19:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sürücüsünün kalp krizi geçirdiği tır, evin duvarına çarparak durabildi

SAKARYA - Sakarya'nın Pamukova ilçesi D-650 Karayolu'nda seyir halindeki tırın sürücüsü kalp krizi geçirdi. Kontrolden çıkan ve karşı şeride geçen tır, bir evin duvarına çarparak durabildi.

Kaza, D-650 Karayolu Yenice Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bilecik istikametine doğru seyir halinde olan kontrolündeki 41 B 4008 çekici plakalı tırın sürücüsü R.B. (63), direksiyon başında kalp krizi geçirdi. Kontrolden çıkarak karşı şeride geçen tır, evin duvarına çarparak durabildi. Kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese ulaşan ekiplerce araç içerisinden çıkarılan sürücü, Pamukova İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sebebi ile bölgede trafik bir süre kontrollü şekilde sağlandı.

Kazaya ilişkin inceleme başlatılırken, tırın kontrolden çıkarak karşı şeride geçtiği esnada yoldan herhangi bir aracın geçmemesi ise muhtemel bir faciayı önledi.

Sürücüsünün kalp krizi geçirdiği tır, evin duvarına çarparak durabildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sürücüsünün kalp krizi geçirdiği tır, evin duvarına çarparak durabildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement