Taksim'de tekmeli tokatlı kavga! 3 trans birey, 1 kişiyi dinlene dinlene dövdü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Taksim'de tekmeli tokatlı kavga! 3 trans birey, 1 kişiyi dinlene dinlene dövdü

17.07.2023 16:48  Güncelleme: 17:18

İstanbul'un en uğrak noktası Taksim'de bir travesti grubu, kendilerine saldıran bir adamı tekme tokat döverek etkisiz hale getirdi. Cep telefonu kamerasına yansıyan olay sosyal medyada gündem oldu. Kavga, çevredekilerin araya girmesiyle son buldu.

İstanbul'un en uğrak noktası Taksim'de 3 trans birey, kendilerine saldıran adamı tekme tokat dövdü. Yaşanan kavga anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

LAF ATINCA KAVGA ÇIKTI

İstanbul Taksim'de gündüz vakti yaşanan olay sosyal medyanın gündemine oturdu. Ne zaman çekildiği belli olmayan bir görüntüde, trans bireyler ile kendisine laf atan adam arasında kavga çıktı.

TEKME TOKAT DÖVDÜLER

Söz konusu görüntüde 3 trans birey, kendisine saldıran adamı tekme tokat döverek etkisiz hale getirdi. Belli aralıklarla dinlenilerek edilen kavga, çevredekilerin araya girmesiyle son buldu. Görüntüler sosyal medyada defalarca kez izlendi.

Son Dakika Güncel Taksim'de tekmeli tokatlı kavga! 3 trans birey, 1 kişiyi dinlene dinlene dövdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Murat Ozamac Murat Ozamac:
    Allah belanızı versin yaratıklar, yazıklar olsun ki banane diyenler 363 71 Yanıtla
  • Sinan Başkan Sinan Başkan:
    Yazıklar olsun o adama yardım etmeyenlere ulan şu ahlaksızlarin giyimine bak 338 73 Yanıtla
    Bora Aksoy Bora Aksoy:
    Bela dönüp dolaşıp aileni bulurmuş..dikkat et 1 3
  • Zuhal Meres Zuhal Meres:
    İyi yapmışlar onlarda insan laf atmasa idi otellerine saglik 76 277 Yanıtla
  • Fikri Fikri :
    Halkın sevmediği kadar var şu LGBT liler. 212 36 Yanıtla
  • Mehmet Aydin Mehmet Aydin:
    Iyi yapmışlar ellerine sağlık 12 19 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement