Tamir için sanayiye getirilen otomobil bir anda alev aldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tamir için sanayiye getirilen otomobil bir anda alev aldı

22.08.2021 11:43  Güncelleme: 12:12

Tamir için sanayiye getirilen otomobil bir anda alev aldı Esnaflar, yangın tüpleri ve su hortumlarıyla müdahale etti Kırıkkale'de tamir için sanayiye getirilen otomobil, seyir halindeyken motor bölümü bir anda alev aldı.

Tamir için sanayiye getirilen otomobil bir anda alev aldı

Esnaflar, yangın tüpleri ve su hortumlarıyla müdahale etti

KIRIKKALE - Kırıkkale'de tamir için sanayiye getirilen otomobil, seyir halindeyken motor bölümü bir anda alev aldı. Esnaflar, çıkan yangını büyümeden kontrol altına aldı.

Yangın, Kırıkkale'de Sanayi Mahallesi'ndeki 1238. Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Talha Demirbaş, tamir için sanayiye otomobilini getirdi. Benzin kaçağından dolayı seyir halindeyken motor bölümü bir anda tutuştu. Çevredeki esnaflar, yangın tüpleri, su bidonları ve hortumlarla müdahale ederek yangını büyümeden kontrol altına aldı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye, otomobilde bulunan LPG tüpünü kapatıp, soğutma çalışması yaptı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tamir için sanayiye getirilen otomobil bir anda alev aldı - Son Dakika


Advertisement