Zincirleme kazada bir anda ortalık karıştı! Tekmeler havada uçuşunca polisler müdahale etti - Son Dakika
3.Sayfa

Zincirleme kazada bir anda ortalık karıştı! Tekmeler havada uçuşunca polisler müdahale etti

Zincirleme kazada bir anda ortalık karıştı! Tekmeler havada uçuşunca polisler müdahale etti

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazası sonrası sürücüler arasında tartışma çıktı. Tekmelerin havada uçuştuğu kavgada bir anda ortalık savaş alanına döndü. Polis ekipleri kavgayı ayırmak için havaya ateş açtı, 1 kişi yaralandığı olayda 4 kişi gözaltına aldı.

08.04.2021 14:30  Güncelleme: 14:39

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Köşklüçeşme Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi üzerinde edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde etkili olan yağışla birlikte 3 araç birbirine girdi.

SİLAHLAR PATLADI

Kaza sonrasında araçlarından inen sürücüler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi sonucu taraflar arasında başlayan kavgada silahlar patladı. Tekmelerin havada uçuştuğu kavgayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri de kavgayı ayırmak için havaya ateş açtı.

1 KİŞİ YARALANDI, 4 KİŞİ GÖZALTINDA

Kavgayı ayıran ekipler, 1 kişinin yaralandığı kaza sonucu meydana gelen kavgada 4 kişiyi gözaltına aldı. Kazada yaralanan T.İ. isimli vatandaş ise olay yerine gelen ambulansla Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı şahsın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

O ANLAR KAMERADA

Öte yandan kavga anı bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde kavganın başladığı, bir kişinin devamlı olarak silahla ateş ettiği görülüyor. Görüntülerin devamında bir şahıs yere düşüyor ve bir gurup yere düşen kişiye tekmeler savuruyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Zincirleme kazada bir anda ortalık karıştı! Tekmeler havada uçuşunca polisler müdahale etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Necdet subaşı: Her yere gitmişligim var ama bu gebze gerçekten son 10 yılda kafa yapısı olarak çoook geride ah nerede o eski gebze daha geçende yeni çarşıda durduk yere bana tip tip bakıp başıma bela oldular nasip olursa evi satıp gitmek istiyorum 0 0 Yanıtla

Advertisement