Zonguldak'ta Kavga Eden Sürücüler Kazaya Neden Oldu, Hamile Kadın Korku Dolu Anlar Yaşadı - Son Dakika
3.Sayfa

Zonguldak'ta Kavga Eden Sürücüler Kazaya Neden Oldu, Hamile Kadın Korku Dolu Anlar Yaşadı

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde iki sürücünün yolun ortasında durup kavga etmesi sonucunda bir kaza meydana geldi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, tartışan sürücülerin trafiği durdurduğu ve diğer araçların da duraklamaya çalıştığı görülüyor. Bu sırada arkadan gelen bir araç, önündeki araca çarparak durabildi. Kazada bulunan hamile bir kadın ise korku dolu anlar yaşadı ve hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

22.08.2023 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yol ortasında durup kavga eden sürücüler kazaya neden oldu... O anlar kamerada

Hamile kadının korku dolu anları kamerada

ZONGULDAK - Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde iki sürücünün yolun ortasında durup kavga etmesi kazaya neden oldu. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada hamile kadın korku dolu anlar yaşadı.

Edinilen bilgiye kaza öğlen saatlerinde Zonguldak-Kozlu sahil yolunda meydana geldi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde iki sürücü akan trafikte durarak sözlü olarak tartışmaya başladı. Tartışma devam ederken hız limitinin 60 kilometre olduğu yolda diğer araçlar da duraklamaya çalıştı. Bu sırada M.S. idaresindeki DO-MS-8290 plakalı BMW marka aracıyla yol ortasında duran araçların arkasında durakladı. Ancak arkasından seyreden M.T. idaresindeki 26 AR 005 plakalı Hyundai marka aracıyla önündeki araca çarparak durabildi. Yol ortasında durup kazaya sebep olduklarını fark eden sürücüler hızla olay yerinden uzaklaştı.

Yolda metrelerce fren izi görülürken M.T.'nin aracında bulunan ve hamile olduğu öğrenilen İ.T. kısa süreli şok yaşadı. Yakınlarının sakinleştirmeye çalıştığı kadın tedbiren hastaneye kaldırıldı. Polisin olayla ilgili başlattığı çalışması sürüyor.

Zonguldak\'ta Kavga Eden Sürücüler Kazaya Neden Oldu, Hamile Kadın Korku Dolu Anlar Yaşadı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Zonguldak'ta Kavga Eden Sürücüler Kazaya Neden Oldu, Hamile Kadın Korku Dolu Anlar Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement