4 yıl önce dolarla burnunu sildiği görüntülerle viral olan fenomen muhtar yaşamını kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

4 yıl önce dolarla burnunu sildiği görüntülerle viral olan fenomen muhtar yaşamını kaybetti

Daha önce de hakkında 'öldü' diye ilanlar verilen Adıyaman'ın renkli muhtarı Mahmut Göksu, kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Vatandaşların parkta hareketsiz halde bulduğu muhtar birkaç yıl önce, piyasalardaki kur yükselişine tepki olarak burnunu dolarla sildiği görüntülerle gündeme gelmişti.

03.05.2021 22:37  Güncelleme: 17:34

Yaklaşık 4 yıl önce sosyal medyada "Adıyaman merkez Eskisaray Mahalle Muhtarı Mahmut Göksu'yu kaybettik" şeklinde ilanlar verilmesi üzerine "Ben yaşıyorum" diyerek canlı yayınlar yapan Muhtar Göksu, akşam saatlerinde Mimar Sinan Parkı'nda kalp krizi geçirdi.

VATANDAŞLAR TARAFINDAN FARK EDİLDİ

Yerde hareketsiz şekilde yatan Muhtar Göksu'yu fark eden vatandaşlar polisi aradı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, yerde yatan kişinin Muhtar Göksu olduğunu ve nefes almadığını fark ederek durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Göksu, olay yeri yakınlarında bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı.

TÜM MÜDAHELELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Burada tedavi altına alınan Muhtar Mahmut Göksu yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Muhtar Göksu'nun acı haberini alan yakınları hastane önünde sinir krizleri geçirdi.

4 yıl önce dolarla burnunu sildiği görüntülerle viral olan sosyal medya fenomeni muhtar yaşamını kaybetti

BURNUNU DOLAR İLE SİLMİŞTİ

Yaklaşık 5 yıl önce doların yükselmesine tepki amaçlı toplanarak basın açıklaması yapan muhtarlardan Mahmut Göksu, burnunu dolar ile silmesinden dolayı sosyal medyada tıklanma rekorları kırmıştı. Adıyaman'ın renkli simalarından olan ve aynı zamanda sosyal medyadan yaptığı canlı yayınlarla fenomen haline gelen Muhtar Göksu, yaklaşık 4 yıl önce de mahallesinde davul çalmadığından eline aldığı davul ile mahalle sakinlerini sahura kaldırmıştı.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN KONSERLER VERMİŞTİ

Göksu, koronavirüs salgınından dolayı evlerine kapanan vatandaşların evlerinde canlarının sıkılmaması için sosyal medya üzerinden de konserler vermişti. 59 şaşında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Muhtar Göksu'nun evli ve 2'si kız 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

4 yıl önce dolarla burnunu sildiği görüntülerle viral olan fenomen muhtar yaşamını kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 4 yıl önce dolarla burnunu sildiği görüntülerle viral olan fenomen muhtar yaşamını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Ukela: Eee o kadar maymunluk neye yaradı , dandirikten bir haber olup gittin. Tebrikler. 44 27 Yanıtla
    mossi: gerçekten ukela sın 11 3 BÜLENT: NE TERBİYESİZ BİR İNSANSIN KARDEŞ YA ADAM ÖLMÜŞ GİTMİŞ SAÇMA SAPAN YORUM YAZMIŞSIN SEN DE ÖLECEKSİN BİR GÜN 7 1
  • Kıng: Aşı olduysa kalp krizi normal 14 20 Yanıtla
  • Ahh herkes anlasa: Saraylar yaptırıp içine de otursan, kibirlensen de hortumlasan da dünya kimseye kalmaz. 23 9 Yanıtla
  • Abdullah: Allah rahmet eylesin Adıyaman için çalışan yüreği güzel insan mekanın cennet olsun 17 3 Yanıtla
  • EVET: HEP AYNISI , ECEL GELDİ CİHANE , PARK BAHÇE BAHANE , KİM NEREDE NASIL GİDECEK BİLEMEZ , ALLAH HAYIRLI ÖLÜM VERSİN , ALLAH RAHMET EYLESİN 17 0 Yanıtla
  • Yaman: Adıyaman En değerli insanlarından Birini kaybetti.Allah rahmet eylesin 11 2 Yanıtla
  • Normal İnsan: Allah rahmet 11 0 Yanıtla
  • az vicdan be: Siz laf ediyonuz ama bu olay şaka deil o çocuklara yazık hayatları mahvolmuştur 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement