Fetö'den Aranan Öğretmen Yurt Dışına Kaçmak İsterken Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Fetö'den Aranan Öğretmen Yurt Dışına Kaçmak İsterken Yakalandı

Edirne’nin İpsala ilçesine bağlı Paşaköy’de, yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmak isteyen biri FETÖ’den arama kaydı bulunan matematik öğretmeni ve 3’ü yabancı uyruklu 4 kişi yakalandı.

05.01.2018 18:44

Edirne'nin İpsala ilçesine bağlı Paşaköy'de, yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmak isteyen biri FETÖ'den arama kaydı bulunan matematik öğretmeni ve 3'ü yabancı uyruklu 4 kişi yakalandı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbarı çalışma sonucunda 1'nci derece Askeri Yasak Bölgeden, Yunanistan'a geçmek isteyen 1 Türk, 3 Pakistan uyruklu olmak üzere toplam 4 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslar arasında, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü kurma ve yönetme suçundan arama kaydı bulunan, Bylock kullandığı tespit edilen ve matematik öğretmeni olarak görevliyken Kanun Hükmünde Kararname ile görevinden ihraç edilen Ö.E. (42) isimli kişi de bulunuyor.

Ö.E, alınan ilk ifadesinin ardından Cumhuriyet Savcısının talimatıyla Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Pakistan uyruklu şahıslar S.A, M.A. ve M.A. ise gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Fetö'den Aranan Öğretmen Yurt Dışına Kaçmak İsterken Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement