İzmir - Cinayetin Ardından Aile Dramı Çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

İzmir - Cinayetin Ardından Aile Dramı Çıktı

İzmir - Cinayetin Ardından Aile Dramı Çıktı

Cinayetin ardından aile dramı çıktı İZMİR'in Konak İlçesi'nde kocası Emrah Coşkun T.'nin (Tuzcu) vurulduğunu söyleyip polise teslim olan N.T.'nin (Nihan Tuzcu), ifadesinde eşinin sürekli alkol alıp şiddet uyguladığını, olay günü kızını darp edip eve almadığını, evdeki ruhsatsız tabancayı alıp kendisini öldürmekle tehdit ettiğini, yaşanan boğuşma sırasında da silahın ateş aldığını anlattığı öğrenildi.

29.01.2016 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cinayetin ardından aile dramı çıktı

İZMİR'in Konak İlçesi'nde kocası Emrah Coşkun T.'nin (Tuzcu) vurulduğunu söyleyip polise teslim olan N.T.'nin (Nihan Tuzcu), ifadesinde eşinin sürekli alkol alıp şiddet uyguladığını, olay günü kızını darp edip eve almadığını, evdeki ruhsatsız tabancayı alıp kendisini öldürmekle tehdit ettiğini, yaşanan boğuşma sırasında da silahın ateş aldığını anlattığı öğrenildi. Hastanede can veren Emrah Coşkun T. ise toprağa verildi.

Olay, Eşrefpaşa Semti 541 Sokak numara 103'te dün (perşembe) akşam saatlerinde meydana geldi. Polisi arayan 2 çocuk annesi 35 yaşındaki N.T., elinde tabanca bulunan kocasıyla tartıştıkları sırada silahın ateş aldığını ve eşinin vurulduğunu söyledi. Olay yerine gelen polise teslim olan N.T. gözaltına alındı. Sol omuz bölgesinden yaralanan taksi şoförü Emrah Coşkun T., ambulansla İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak hayatını kaybetti. N.T.'nin cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

YAŞADIKLARINI ANLATTI, DRAM ORTAYA ÇIKTI

Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanan N.T., ilk ifadesinde biri kız iki çocuğunun bulunduğunu, eşinin çalıştığı kuaförden aldığı kızıyla, yolda gelirken bir otomobilin rengi hakkında yorum yapması üzerine tartıştığını, evin önüne geldiklerinde kızını içeri almayıp, darp ettiğini söylediği belirtildi. Bunun üzerine kızını anneannesinin yanına gönderdiğini, içeri girdiklerinde eşinin evdeki ruhsatsız tabancayı alıp "Seni de kendimi de vurup öldüreceğim" diyerek silahı üzerine doğrulttuğunu, engel olmak isterken boğuşmaya başladıklarını, bu sırada ateş aldığını anlattığı öğrenildi. Öte yandan, N.T.'nin 16 yıllık evli olduğu eşinin sürekli alkol aldığını ve çocuklarıyla kendisine şiddet uyguladığını, ancak eşini öldürmek gibi bir amacının bulunmadığını da ifade ettiği kaydedildi. N.T. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

OĞLUNUN KORNEASINI BAĞIŞLADI

İzmir Adli Tıp Kurumu'na gelen 76 yaşındaki Yusuf izzettin T. (Tuzcu), olay sırasında evin başka odasında olduğunu belirtip, "Gelinim ve oğlum salondaydı. İçerden ses gelince, odun kırıyorlar zannettim. Diğer torunum, babasının vurulduğunu söyleyince yaşananları öğrendim. Oğlumla eşi arasında zaman zaman tartışmalar yaşanıyordu. Korneasını bağışladım, umarım birine hayrı dokunur" diye konuştu. Otopsinin ardından cenazesi yakınlarına teslim edilen Emrah Coşkun T., Çimentepe Semti'ndeki Salihpaşa Camii'nde ikindide kılınan cenaze namazının ardından Buca Gökdere Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa İzmir - Cinayetin Ardından Aile Dramı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement