Milli Kick Boksçu Mustafa Danışmaz'a pusu kurup, babasını öldüren şahsa müebbet hapis cezası - Son Dakika
3.Sayfa

Milli Kick Boksçu Mustafa Danışmaz'a pusu kurup, babasını öldüren şahsa müebbet hapis cezası

Milli Kick Boksçu Mustafa Danışmaz\'a pusu kurup, babasını öldüren şahsa müebbet hapis cezası

Trabzon'da daha önceden tartıştığı Milli Kick Boksçu Mustafa Danışmaz'a pusu kurup, içinde bulunduğu araca silahla ateş açan şahıs, milli sporcunun babasının ölümüne neden oldu. Olayın ardından firar edip üç ay sonra yakalanan şahıs, müebbet hapis cezası ile cezalandırdı.

31.10.2020 11:49  Güncelleme: 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'un Araklı ilçesinde 5 Ağustos 2019 tarihinde meydana gelen olayda, 20 yaşındaki Emrullah Güner, daha önceden tartıştığı yaşıtı Milli Kick Boksçu Mustafa Danışmaz'a pusu kurmuş ve içinde bulunduğu aracı Özgen Mahallesi Bayburt Caddesi üzerinde silahla taramıştı. Saldırı anında direksiyonun başında bulunan Mustafa Danışmaz'ın babası Abdullah Danışmaz (50) göğsünden yaralanmış ve yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirmişti.

OLAYIN ARDINDAN FİRAR ETTİ, 3 AY SONRA YAKALANDI

Olayın ardından firar eden ve üç ay sonra ele geçirilen Emrullah Güner, Trabzon 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmaya başlamıştı. Delilleri inceleyen ve tanık beyanlarını dinleyen mahkeme heyeti, Güner'in yargılandığı davada kararı verdi. Katil zanlısı Emrullah Güner'in "kasten öldürme" suçundan yargılandığı davada, mahkeme heyeti Güner'i müebbet hapis cezası ile cezalandırdı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Milli Kick Boksçu Mustafa Danışmaz'a pusu kurup, babasını öldüren şahsa müebbet hapis cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • EMEKÇİ: VURAN DA VURULAN DA AYNI AYAR AYNI KALİTE... 1 0 Yanıtla

Advertisement