Avusturalya'dan Havalanan Yolcu Uçağı Kaçırıldı İddiası - Son Dakika
Dünya

Avusturalya'dan Havalanan Yolcu Uçağı Kaçırıldı İddiası

Avusturalya\'dan Havalanan Yolcu Uçağı Kaçırıldı İddiası

Kaçırıldı denilen Avusturalya'dan havalanan yolcu uçağının aslında kaçırılmadığı, sarhoş bir yolcunun kokpite girmeye çalıştığı bildirildi.

25.04.2014 10:26  Güncelleme: 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avustralya'dan havalanan Virgin Blue Havayolları'na ait yolcu uçağının kaçırıldığı haberi geldi. Yolcu uçağının, Endonezya'nın Bali adasındaki havalimanına zorla indirildiği duyuruldu.

Reuters haber ajansı, uçağın Avustralya'nın Brisbane kentinden Endonezya'nın Bali Adası'na giderken kaçırıldığını aktardı. Ajans, Endonezya'nın Metro televizyonuna dayandırdığı haberinde uçağın, Bali Denpasar Havaalanı’na zorla indirildiğini belirtti.

Endonezyalı bir ulaştırma yetkilisi, ‘bir yolcunun kokpite girmeye çalıştığını ve pilotun da bunu kuleye uçağın kaçırılması olarak aktardığını’ söyledi.

"KAÇIRILMADI" AÇIKLAMASI

Ancak Virgin Blue Havayolları yetkilisi uçağın kaçırılmadığını, sarhoş bir yolcunun kokpite girmeye çalıştığını söyledi. Yolcunun tutuklandığı bildirildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Avusturalya'dan Havalanan Yolcu Uçağı Kaçırıldı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • dujvar: Şimdi birileri çıkıp bu kaçırmayı TC yapmıştır derse hiç şaşmam. adamlarda devlet düşmanlığı devlete karşı kin ve nefret o kadar çok gelişmiş ki altlarına altından halı döşesen kar etmez. bildiklerini okur. yakar yıkar.öldürür. haksızlıklara karşı yakıp yıkıyoruz. barış için öldürüyoruz der. 5 0 Yanıtla
    dujvar: arkadaşlar ben kürdüm. kürtlerin hepsi böyle değil. 0 0
  • gökhan ysmn: balleyciler :) 4 0 Yanıtla
  • DERT: UCAK KACIRILMADI.SADECE SARHOS BIRISININ KOKPIT E GIRMEYE CALISMASI YUZUNDEN UCAK BALI YE INDIRILMIS...YANI KACIRMA DEGIL 1 2 Yanıtla
    DERT: GOOGLE DAN BAKA BILIRSIN,SADECE 1 HABER MEDYASI YOK.SEN HABERI 1 SAAT GEC OGRENIYORSAN BEN NE YAPABILIRIMKI 0 0 DERT: OKUZLER CIFT DOGURDU 0 0 ZAGOR: MANAV , O CIFT BUZAYI SEN DOGURMUS GIBI KONUSTUN,, 0 0
  • YıLmaz: Buna kim Cürret edebilirki ? 1 0 Yanıtla

Advertisement