24 Temmuz Basın Bayramı - Son Dakika
Ekonomi

24 Temmuz Basın Bayramı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker: "Doğru, tarafsız ve ilkeli haberlerle hem kamuoyu bilgilendirilmekte hem de kamuoyu oluşturularak ülke sorunlarının çözümüne katkı sağlanmaktadır"

24.07.2014 15:35

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, doğru, tarafsız ve ilkeli haberlerle hem kamuoyunun bilgilendirildiğini hem de kamuoyu oluşturularak ülke sorunlarının çözümüne katkı sağlandığını belirtti.

Eker, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından birinin de basın olduğunu ifade eden Eker, demokrasinin ve cumhuriyetin gelişmesinde çok önemli bir yere sahip olan basının, bilgi ve haber akışı sağlayarak toplumun bilgilendirilmesi konusunda çok önemli bir görevi yerine getirdiğini belirtti.

Bakan Eker, mesajında şunları kaydetti:

"Doğru, tarafsız ve ilkeli haberlerle hem kamuoyu bilgilendirilmekte hem de kamuoyu oluşturularak ülke sorunlarının çözümüne katkı sağlanmaktadır. Bilginin küresel güç olduğu çağımızda, gecesini gündüzüne katarak zor şartlar altında görev yapan değerli basın çalışanlarımızın medyada sansürün kaldırılışının yıl dönümü olan 24 Temmuz Basın Bayramı'nı en içten duygularımla kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi 24 Temmuz Basın Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement