Esnaftan İtso'ya Ziyaret - Son Dakika
Ekonomi

Esnaftan İtso'ya Ziyaret

Esnaftan İtso\'ya Ziyaret

İnegöl Esnaf Kefalet Kooperatifi yöneticileri, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nı (İTSO) ziyaret etti.

18.09.2014 17:00

İnegöl Esnaf Kefalet Kooperatifi yöneticileri, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası'nı (İTSO) ziyaret etti.

Bu yıl şubat ayında yapılan kongrede kooperatifin başkanlığına seçilen Orhan Tanhan, kendilerini ziyaret eden ilk kurumlar arasında İTSO'nun yer aldığını söyledi. Tanhan, İnegöl'ün üretim gücüyle Türkiye'ye örnek olduğunu belirterek, "Kooperatifimiz de İnegöl'deki esnaf ve sanatkarlarımıza verdiği can suyu kredileriyle ilçemizin ekonomisine destek vermektedir" dedi.

İTSO Başkanı Metin Anıl, İnegöl Esnaf Kefalet Kooperatifi'nin ilçe ekonomisinin dinamosu olduğunu söyleyerek, "Hasan Öke kooperatife uzun yıllar başkan olarak hizmet verdi, bu dönem aday olmadı. Şimdi iş başına yine çok değerli bir isim geldi. Esnaf ve sanatkarların meselelerini iyi bilen bir kadro ile yaptığınız işleri görüyor ve takdir ediyoruz" dedi.

Anıl, Esnaf Kefalet Kooperatifi'nin küçük işletmelere verdiği desteğin çok önemli olduğunu belirterek, "Bu kredilerle yola çıkan birçok işletme günümüzde belirli bir büyüklüğe ulaştı. Küçük işletmelere verdiğiniz destek çok önemlidir. Başarılı çalışmalarımızın devamını diliyoruz" diye konuştu.

Ziyarette, eski ticaret bakanlarından merhum Ahmet Türkel'in ülke ve İnegöl ekonomisine yaptığı katkılar da dile getirildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Esnaftan İtso'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement