Rekabet Kurulu, Şok Marketleri'nin Onur Ekspres Marketçiliğin Tüm Hisselerini Devralmasına İzin... - Son Dakika
Ekonomi

Rekabet Kurulu, Şok Marketleri'nin Onur Ekspres Marketçiliğin Tüm Hisselerini Devralmasına İzin...

Rekabet Kurulu, Şok Marketler Ticaret tarafından Onur Ekspres Marketçilik ARekabet Kurulu, Şok Marketler Ticaret tarafından Onur Ekspres Marketçilik A.Ş.'nin tüm hisselerinin devralınması işlemine izin verdi.

14.08.2013 14:41

Rekabet Kurulu, Şok Marketler Ticaret tarafından Onur Ekspres Marketçilik ARekabet Kurulu, Şok Marketler Ticaret tarafından Onur Ekspres Marketçilik A.Ş.'nin tüm hisselerinin devralınması işlemine izin verdi. Kurul ayrıca Kangal Termik Santrali ile bu santral tarafından kullanılan veya işletilen bazı taşınmazların ve maden sahalarının bir bütün halinde özelleştirilmesi kapsamında, bahse konu varlıkların Kangal Termik Santral Elektrik Üretim A.Ş. tarafından devralınması işlemine izin verilmesini karara bağladı.

Rekabet Kurumu, Kurul Kararlarıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Buna göre Kurul, Mercedes-Benz markalı kamyonların satışına ilişkin olarak Mercedes-Benz Türk A.Ş. ve Gelecek Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında imzalanan yetkili satıcılık sözleşmesine bireysel muafiyet tanıdı.

-ŞOK MARKETLER'İN ONUR EKSPRES MARKETÇİLİĞİN TÜM HİSSELERİNİN DEVRALMASI İŞLEMİNE ONAY-

Kurul, Kangal Termik Santrali ile bu santral tarafından kullanılan veya işletilen bazı taşınmazların ve maden sahalarının bir bütün halinde özelleştirilmesi kapsamında, bahse konu varlıkların Kangal Termik Santral Elektrik Üretim A.Ş. tarafından devralınması işlemine izin verilmesinde sakınca bulunmadığına karar verdi.

Rekabet Kurulu, Şok Marketler Ticaret tarafından Onur Ekspres Marketçilik A.Ş.'nin tüm hisselerinin devralınması işlemine izin verilmesi; Shaya Mağazacılık A.Ş. tarafından, Shaya Park Bravo Mağazacılık A.Ş.'nin tüm hisselerinin devralınması ile Fives Group tarafından Oto S.P.A. ve iştiraki Oto Automation S.R.L.'nin kontrolünün devralınması işlemine izin verilmesini de karara bağladı.

Rekabet Kurulu, ayrıca Plato Medikal Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti., Plato Sağlık Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti. ve Sinerji Medikal Tıbbi Cihazlar San. ve Tic. Paz. A.Ş.'nin ortopedik rekonstrüksiyon, travma ve spor hekimliği ürünlerine ve artroskopi teknolojilerinin Türkiye'de dağıtımına ilişkin belirli varlıklarının, çalışanlarının ve ana alt distribütörleri ile olan ilişkilerinin Smith ve Nephew Medikal Cihazlar Ticaret Ltd. Şti. aracılığıyla Smith&Nephew plc tarafından devralınması işlemine izin verdi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Rekabet Kurulu, Şok Marketleri'nin Onur Ekspres Marketçiliğin Tüm Hisselerini Devralmasına İzin... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement