Soyak Siesta Oxygen Satışa Çıkıyor - Son Dakika
Emlak

Soyak Siesta Oxygen Satışa Çıkıyor

Soyak Siesta Oxygen Satışa Çıkıyor

Siesta projesinin 5'inci ve son etabı Siesta Oxygen, hafta sonu satışa çıkacak.

13.12.2013 11:45

Soyak'ın İzmir'de hayata geçirdiği Siesta projesinin 5'inci ve son etabı Siesta Oxygen, hafta sonu satışa çıkacak

Soyak'ın İzmir'e sunduğu 2 bin 200 konutluk mega projesi Siesta'nın yeni etabı Soyak Siesta Oxygen çok özel ödeme kolaylıklarıyla satışa çıkıyor

Soyak imzasıyla İzmir'de yükselen 2 bin 300 konutluk mega projesi Siesta'nın 5. ve son etabı Siesta Oxygen satışa çıkıyor.

Hafta sonu satışa sunulması beklenen Siesta Oxygen'de fiyatlar 118 bin 500 TL'den başlıyor. "İzmir'in en havalı projesi" sloganıyla yola çıkan Soyak Siesta Oxygen projesi için ön talep toplanmaya başladı. 380 konutluk Siesta Oxygen projesi giriş+9 katlı 3 blok halinde yükselecek.

Projede 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 teras ve 4+2 bahçe katı daireler bulunuyor. Soyak Siesta Oxygen projesinin 2015 yılının Aralık ayında teslim edilmesi bekleniyor.

İzmir Soyak Siesta Oxygen Evleri'nde konut satışları 14 Aralık 2013 Cumartesi günü başlıyor. İzmir Soyak Siesta Oxygen'de yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanıyor. Siesta Oxygen projesinden konut sahibi olmak için banka kredisi kullanma imkanı bulunuyor...

Soyak Siesta Oxygen Sosyal Donatıları

Soyak Siesta Oxygen ödeme planına göre banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün. Soyak Siesta Oxygen İzmir Evleri'nde yer alan sosyal donatılar masaj odası, sauna, fitness salonu, tenis, basketbol sahaları ve yüzme havuzu olarak sıralanıyor.

Soyak Oxygen İletişim Bilgileri

Web: www.soyak.com.tr/

Telefon: 444 0 795

Kaynak: Milliyet.com.tr

Son Dakika Emlak Soyak Siesta Oxygen Satışa Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement