Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kutladığı Çanakkale Şiirine Klip Çekti - Son Dakika
Genel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kutladığı Çanakkale Şiirine Klip Çekti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kutladığı Çanakkale şiirine klip çektiGAZİANTEP - Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan'ın kutladığı Gaziantepli şair, yazdığı Çanakkale şiirine kendi imkanları ile klip çekti.

17.03.2017 13:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kutladığı Çanakkale şiirine klip çekti

GAZİANTEP - Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan'ın kutladığı Gaziantepli şair, yazdığı Çanakkale şiirine kendi imkanları ile klip çekti.

Nurdağı ilçesinde bulunan Şatırhüyük Merkez Camiinde imamlık yapan Murat Tuğ (56), 18 Mart 2015 tarihinde geniş ve görkemle gerçekleştirilen Çanakkale Deniz Zaferinin 100. yıl dönümü kutlamalarında, Dur Yolcu anıtındaki yazıdan duygulanarak 14 kıtalık şiir yazdı.

Adına 'dur yolcu' ismini verdiği şiirini sosyal medyada da paylaşan İmam Murat Tug, daha sonra ise aynı isimle şiirin Necmettin Halil Onan'ın da yazdığını öğrendi. Onan'ın şiirinin devamı gibi görülmesini isteyen Tug, şiirini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da ulaştırmayı başardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3 polisin şehit, 100'ün üzerinde yaralının olduğu Elazığ'daki patlamanın olduğu 18 Ağustos 201 tarihinde Tug'u telefonla arayarak, şiirinin çok beğendiğini söyledi.

Erdoğan, klip çekilmesini istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şiiri çok beğendiğini söyleyerek, Tug'dan şiirine klip çekmesini de istedi. Telefon görüşmesi nedeniyle büyük bir mutluluk ve heyecan yaşayan Tug, kendi yazdığı şiire klip çekmek için gerekli çalışmalara başladı. Tug, Erdoğan'ın isteği üzerine 6 ayda şiirine klip çekti. Klibini sosyal medyadan da paylaşan Tug, şiirini dinleyenlerin ve klibi izleyenlerin büyük beğenisini alıyor.

Tug, Milli ve manevi duygularla uzun yıllardır vatan meseleleri konusunda şiirler yazdığını belirerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın manevi desteğinin ise azmini arttırdığını ifade ederek, teşekkür etti.

Tug tek isteğinin ise yazdığı şiirlerden birini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a birebir okumak olduğunu kaydetti.

(SD-

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın Kutladığı Çanakkale Şiirine Klip Çekti
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kutladığı Çanakkale Şiirine Klip Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement