1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü - Son Dakika
Güncel

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar: ''Bir toplumun hafızası niteliğini taşıyan değerli büyüklerimizin ikinci bahar niteliği taşıyan bu dönemlerinde sağlık, huzur ve refah içerisinde yaşamalarına yönelik çaba ve gayretlerimiz devam edecek''

01.10.2014 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, "Bir toplumun hafızası niteliğini taşıyan değerli büyüklerimizin ikinci bahar niteliği taşıyan bu dönemlerinde sağlık, huzur ve refah içerisinde yaşamalarına yönelik çaba ve gayretlerimiz devam edecek" dedi.

Hotar, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajıyla, elleri öpülesi ve ömürlük saygıyı hak eden büyüklerin bu özel gününü kutladı.

Türk milletinin yaşlısına, büyüğüne saygı göstermeyen, tecrübesinden istifade etmeyen bir toplumun körelmeye, atıl kalmaya yüz tutacağına inanan geleneğe ve kültüre sahip bir millet olduğunu ifade eden Hotar, yaşlısına önem gösteren, onların ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde uygulamaları hayata geçiren bir devlet yönetimine sahip olmak için tüm güçleriyle çalıştıklarını belirtti.

AK Parti olarak yaşlılara özel bir ilgi gösterdiklerini belirten Hotar, Türkiye genelinde sadece  AK Parti il ve ilçe teşkilatlarında var olan Yaşlılar Koordinasyon Merkezleri'nin 65 yaş üzeri vatandaşlar adına çalışmalar yürüttüğünü, yaşlılığı sorun olmaktan çıkaracak projeler geliştirdiğini ifade etti.

Hotar, şunları kaydetti:

"Bir toplumun hafızası niteliğini taşıyan, tarihten günümüze bilgi paylaşımını sağlayan değerli büyüklerimizin ikinci bahar niteliği taşıyan bu dönemlerinde sağlık, huzur ve refah içerisinde yaşamalarına yönelik çaba ve gayretlerimizin devam edeceğini belirtmek istiyorum. 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü vesilesi ile tüm dünyadaki yaşlılarımızın bu gününü kutluyor, yaklaşan Kurban Bayramı arefesinde akrabalık bağlarının koparılmadığı, büyüklere ziyaretler ile geçirilen bayram tatlarının artarak yaşanmasını temenni ediyorum." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement