92 Kaçak Yakalandı - Son Dakika
Güncel

92 Kaçak Yakalandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kaçakların Jandarma Komutanlığı önünde beklemeleri Çocuklardan görüntüler Detaylar Demre ilçesinde bu sabah yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalıştıkları ileri sürülen Suriye uyruklu 92 kişi yakalandı ANTALYA (AA) – Antalya'nın Demre ilçesinde bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, ormanlık alanda yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya hazırlandıkları ileri sürülen 57'si kadı ve çocuk 92 kişi yakalandı.

15.02.2016 16:49

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kaçakların Jandarma Komutanlığı önünde beklemeleri

Çocuklardan görüntüler

Detaylar Demre ilçesinde bu sabah yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalıştıkları ileri sürülen Suriye uyruklu 92 kişi yakalandı

ANTALYA (AA) – Antalya'nın Demre ilçesinde bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, ormanlık alanda yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya hazırlandıkları ileri sürülen 57'si kadı ve çocuk 92 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre bir ilçe jandarma komutanlığı ekipleri bir otobüs ile Gürses Mahallesindeki ormanlık alana kaçakların bırakıldığı ihbarıyla ormanlık alana operasyon düzenledi. Ormanlı alanda yapılan incelemede, Suriye uyruklu oldukları tespit edilen 15'i kadın, 42'si çocuk 92 kişi ve 57 can yeleği ele geçirildi.

Jandarma tarafından alınan ilk ifadelerinde kaçakların İstanbul'dan yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmak üzere Kaş ilçesine geldikleri, ancak kaçakların Kaş diye Demre ilçesi Gürsu Mahallesi'nde ormanlık alana bırakıldıkları öğrenildi.

Kaçakların verdikleri ifadeye göre soruşturmayı derinleştiren güvenlik güçleri, kaçakların yurt dışına çıkışlarına yardım ettikleri ileri sürülen zanlıların eşkallerini belirledi ve Demre Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa operasyon düzenledi. İlçe merkezinde durdurulan 58 BF 179 ve 34 LR 2432 plakalı iki otomobil ve 34 JL 9668 plakalı otobüste yapılan aramada kaçakların yurt dışına çıkışlarına yardım ettikleri ileri sürülen 8 şüpheli kişi yakalanarak göz altına alındı.

Yasadışı yollardan Yunanistan'ın Meis adasına geçecekleri öğrenilen Suriyeli kaçakların sağlık kontrollerinin ardından kamplara teslim edilmek üzere Antalya'ya gönderilirken, kaçaklara yardım ettikleri iler sürülen 8 şüphelinin işlemlerinin Demre Jandarma Komutanlığında devam ettiği bildirildi.

92 Kaçak Yakalandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 92 Kaçak Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement