Adil Öksüz Sanılan Gaziantepli Vatandaş Konuştu: Şaşkına Döndüm - Son Dakika
Güncel

Adil Öksüz Sanılan Gaziantepli Vatandaş Konuştu: Şaşkına Döndüm

FETÖ'nün firari imamı Adil Öksüz'e benzetilerek İngiltere'nin başkenti Londra'da fotoğrafı çekilip servis edilen kişinin 15 yıldır İngiltere'de yaşayan Gaziantepli Abdullah Çelik olduğu ortaya çıktı.

01.03.2017 20:48  Güncelleme: 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Portabello Antika Pazarında bir Türk vatandaşı, 15 Temmuz darbe girişiminin iki numaralı ismi Adil Öksüz'e benzettiği şahsın gizlice çektiği fotoğraf çok tartışıldı. Şahsın fotoğrafı çekilince kaçtığı öne sürülmüştü.

İSTİHBARAT HAREKETE GEÇTİ

Milliyet'in haberine göre, istihbarat birimleri fotoğraftaki kişinin Adil Öksüz olmadığını belirlemek için harekete geçti. Yapılan incelemeler sonucu Londra'da çekildiği belirtilen fotoğraftaki kişinin Adil Öksüz olmadığı ortaya çıktı.

FOTOĞRAFINI GÖRÜNCE ŞAŞKINA DÖNMÜŞ

Londra'da yaşayan Türk gazeteci Mustafa Köker, fotoğrafı Türkiye'de gündem olan o isme ulaştı. O kişi 15 yıldır Londra'da yaşayan Gaziantepli Abdullah Çelik çıktı. Çelik, o bölgede iş yeri baktığını belirterek fotoğrafının çekildiğinden haberi olmadığını söyledi. Fotoğrafını televizyonda görünce şaşkına döndüğünü anlatan Çelik, fotoğraf çekildiği sırada kaçtığı iddialarını ise reddederek dava açacağını söyledi.İSTİHBARAT BİRİMLERİ GÖZÜNÜ LONDRA'YA ÇEVİRDİ

Fotoğraftaki şahsın fotoğrafın çekildiği anda kaçtığı ve şahsın Adil Öksüz olabileceği değerlendirmeleri üzerine istihbarat birimleri çalışmalarını derinleştirdi. Yapılan incelemeler sonucu fotoğraftaki kişinin Adil Öksüz olmadığı ortaya çıktı.

İŞ YERİ BAKMAYA GİTMİŞ

Londra'da yaşayan Türk gazeteci Mustafa Köker, fotoğraftaki o isme ulaştı. O kişi 15 yıldır Londra'da yaşayan Gaziantepli aşçı Abdullah Çelik çıktı. Çelik, o bölgeye iş yeri bakmaya gittiğini belirterek fotoğrafının çekildiğinden haberi olmadığını söyledi.

Adil Öksüz Sanılan Gaziantepli Vatandaş Konuştu: Şaşkına Döndüm

Son Dakika Güncel Adil Öksüz Sanılan Gaziantepli Vatandaş Konuştu: Şaşkına Döndüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement