Adıyaman'da 2 Ayrı Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'da 2 Ayrı Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı

Adıyaman\'da 2 Ayrı Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı

Adıyaman'da devrilen traktörün altında kalan Hanifi Altun yaşamını yitirdi.

20.06.2015 19:38

Adıyaman'da devrilen traktörün altında kalan Hanifi Altun yaşamını yitirdi. Kaza haberini alıp hastaneye giden Altun'un yakınlarını taşıyan otomobilin devrilmesi sonucu da 2 kişi yaralandı.

Kaza, öğleden sonra merkeze bağlı Akpınar Köyü'nde meydana geldi. Sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen traktör üzerinde tarlaya gitmeye çalışan Hanifi Altun, traktörün devrilmesiyle altında kalıp ağır yaralandı. Yakınları tarafından traktörün altından çıkarılan Altun, olay yerine çağrılan sağlık görevlileri tarafından Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedavisine başlanılan Altun, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Ölümüyle yakınlarını yasa boğan Altun'un cesedi, otopsi için morga konuldu.

YAKINLARI DA KAZA YAPTI

Hanifi Altun'un ölüm haberiyle hastaneye giden yakınlarını taşıyan Ömer Altun'un kullandığı 02 AZ 754 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu orta refüjde bulunan ağaçlara çarparak durabildi. Kazada otomobilde bulunan 44 yaşındaki Zahide Altun ile oğlu 8 yaşındaki Mehmet Şükrü Altun yaralandı. Kazayı görenlerin çağırdığı sağlık görevlileri tarafından yaralılar, Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan anne ve oğlunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. - Adıyaman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da 2 Ayrı Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement