Akşehir'de Fırat Yılmaz Çakıroğlu İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı - Son Dakika
Güncel

Akşehir'de Fırat Yılmaz Çakıroğlu İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Akşehir\'de Fırat Yılmaz Çakıroğlu İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

İzmir Ege Üniversitesi’nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada yaşamını yitiren Fırat Yılmaz Çakıroğlu için memleketi Akşehir’de gıyabi cenaze namazı kılınarak yürüyüş düzenlendi.

22.02.2015 17:40

İzmir Ege Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada yaşamını yitiren Fırat Yılmaz Çakıroğlu için memleketi Akşehir'de gıyabi cenaze namazı kılınarak yürüyüş düzenlendi.

Akşehir Ülkü Ocakları'nın düzenlediği yürüyüşe yüzlerce kişi katıldı. Yürüyüş öncesi Akşehir Hasan Paşa İmaret Camisinde Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve tüm şehitler için Mevlid-i Şerif okutuldu. İkindi namazı sonrası kılınan gıyabi cenaze namazının ardından Hasan Paşa İmaret Camisinden Akşehir Garnizon Komutanlığı şehitliğine kadar yürüyen grup, terör örgütü aleyhine sloganlar attı. Şehitlik önünde son bulan yürüyüşte Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve tüm şehitler için dua edildi.

Yürüyüşe katılan MHP Akşehir İlçe Başkanı Osman Fedai yaptığı konuşmada, "Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun babası şehidimizin cenazesini Akşehir'e getirmek için çok uğraştığını ancak İzmir'de bayraklaşan orada yıldızlaşan orada liderleşen şehidimizin arkadaşları tarafından bırakılmadığını söyledi. Arkadaşlarının ısrarı üzerine şehidimiz İzmir'e defnedildi" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Akşehir'de Fırat Yılmaz Çakıroğlu İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement