Aliağa'da Ali Osman Karatekin'e Yeni Görev - Son Dakika
Güncel

Aliağa'da Ali Osman Karatekin'e Yeni Görev

Aliağa\'da Ali Osman Karatekin\'e Yeni Görev

Aliağa Belediyesi Basın Müşavirliği'ne Ali Osman Karatekin getirildi

03.05.2013 16:23

Aliağa Belediyesi Basın Müşavirliği görevine İzmir Medyasının yakından tanıdığı deneyimli gazeteci, Sosyolog Ali Osman Karatekin getirildi.

Aliağa Belediyesi, belediye hizmetlerinin ve çalışmalarının daha etkin ve hızlı tanıtılması, medya ve kamuoyu ile tanıtım ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla Basın Bürosunu yeniden yapılandırdı. Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, halen Aliağa Belediyesi ARGE ve AB Projeler Sorumlusu olarak görev yapan deneyimli gazeteci Sosyolog Ali Osman Karatekin'i Basın Müşavirliği görevine getirdi.

Ege Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunu Ali Osman Karatekin, mesleğe özel radyolarda haber merkezlerini kurarak başladı. Çeşitli Yerel Gazetelerde çalışan, Hürriyet, Doğan Haber Ajansı ve İhlas Haber Ajansı Muhabirlikleri görevlerinde bulunan Karatekin, yerel gazeteler yayınladı, genel yayın yönetmenliği yaptı. 2004-2011 arasında Aliağa Ticaret Odası Basın Müşavirliği yapan Sosyolog Karatekin, 2011'de Aliağa Belediyesi'ne geçti. Kurumda 1 yıldır ARGE ve AB projeler sorumlusu olarak görev yapan Karatekin, 2 Mayıs 2013 itibariyle bu görevinin yanında Aliağa Belediyesi basın Müşavirliğine getirildi.

Basın Müşavirliği görevinin sorumluluğunu arttırdığını söyleyen Karatekin, "ARGE ve AB Projeler Birimi sorumluluğumuzun yanında Basın Müşavirliği görevine getirildik. Medya mensubu arkadaşlarımız ve kurumlarımızla diyalog ve işbirliği içinde Aliağa'nın sesini duyurmak için çalışacağız. Sadece Belediyemizin faaliyetleri değil, Aliağa'nın tüm yönleriyle tanıtımına katkı sağlayacak bir yapılanmayla kentimize hizmet edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aliağa'da Ali Osman Karatekin'e Yeni Görev - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement