Amasra İlçesinde Dere Islah Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Amasra İlçesinde Dere Islah Çalışmaları

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Amasra ilçesinde inşaat çalışmaları tamamlanan dere ıslah çalışmalarını inceledi.

30.11.2017 12:58

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Amasra ilçesinde inşaat çalışmaları tamamlanan dere ıslah çalışmalarını inceledi.

Tunç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bartın'da her alanda dev yatırımlara imza attıklarını, sadece DSİ tarafından son 15 yılda 870 milyon liralık yatırım ve destek sağlandığını söyledi.

Bartın'da 2 dev baraj inşaatı olan Kirazlıköprü ve Kışla barajları inşaatının tamamlandığını, Kozcağız ile Ulus Eldeş barajları inşaatının devam ettiğini belirten Tunç, şunları kaydetti:

"Amasra'da da ilçeyi taşkınlardan koruyacak Horhor, Hisarönü, Kestaneli ve Kayaaltı derelerinin ıslah çalışmaları tamamlandı. Sık sık sel taşkınlarına maruz kalan tarihi turistik ilçemiz 2,5 milyon lira tutarındaki bu yatırım sayesinde taşkınlardan korunacak. Yine sel felaketinin yaşandığı Çakraz ve Büyük derelerinin ıslah çalışmaları da tamamlandı. DSİ'nin gerçekleştirdiği yatırımlar için Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve Orman ve Su işleri Bakanımız Veysel Eroğlu'na çok teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Amasra İlçesinde Dere Islah Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement