Antalya'daki Halkkart Davası - Son Dakika
Güncel

Antalya'daki Halkkart Davası

Antalya\'daki Halkkart Davası

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın da aralarında bulunduğu 24 sanığın yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.

13.12.2013 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın da arasında bulunduğu 24 sanığın yargılandığı davaya devam edildi.

Antalya 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, tutuksuz yargılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Aktekin, Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Özen, Büyükşehir Belediyesi Hukuk Müşaviri İlker Gedik, A-Kent Yönetim Kurulu üyeleri Adnan Çoşkun, Yusuf İzzet Balıkçı ve CHP'li Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Hüseyin Kazancı katıldı.

624 müştekinin yer aldığı davada 200 müşteki daha dinlenildi. Daha sonra mahkeme heyeti, eksikliklerin giderilmesi ve diğer müştekilerinin dinlenilmesi için duruşmayı ertelendi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilen isimsiz ihbar mektubunda, Antalya'da toplu taşımacılıkta kullanılan Halkkart ile Büyükşehir Belediyesi ve A-Kent firmasının usulsüzlük yaptığı iddia edilmişti. Savcı Osman Şanal'ın hazırladığı iddianamede firmanın 5 milyon 484 bin 739 lira haksız kazanç elde ettiği ileri sürülmüştü. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'daki Halkkart Davası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement