Arda Turan Bayrampaşa Belediyesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Arda Turan Bayrampaşa Belediyesini Ziyaret Etti

Arda Turan Bayrampaşa Belediyesini Ziyaret Etti

Barcelona'ya transfer olan Arda Turan, Atıntepsi'de oturan babası Adnan Turan ile birlikte Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'i makamında ziyaret etti.

08.07.2015 16:07  Güncelleme: 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arda TURAN BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ'Nİ ZİYARET ETTİ (ek görüntü)

Başarılı futbolcunun doğup büyüdüğü 'Ordu Caddesi"nin adı, 'Arda Turan Caddesi' olarak değiştirilecek

Haber-Kamera: İbrahim AKTÜRK/İSTANBUL-DHA

Barcelona'ya transfer olan milli futbolcu Arda Turan, Atıntepsi'de oturan babası Adnan Turan ile birlikte Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'i makamında ziyaret etti. Başkan Aydıner, Arda Turan'ın isminin Bayrampaşa'daki Ordu Caddesi'ne verme kararı aldıklarını söyledi. Ünlü futbolcu belediyeye girişi sırasında burada yoğun ilgiyle karşılaştı. Bazı vatandaşlar Arda Turan'ı ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Arda Turan daha sonra babası Adnan Turan ile birlikte belediye başkanının makam odasına çıktı. Burada ünlü futbolcuyu karşılayan Bayrampaşa Belediye Başkanı Aydıner, başarısı nedeniyle Arda Turan'a tebrik etti. Aydıner, Arda'ya vazo hediye etti. Arda Turan belediyenin anı defterini de imzaladı. Belediye Başkanı Atila Aydıner, Arda Turan'ın Türkiye ve Bayrampaşa'nın gururu olduğunu belirterek, başarılı futbolcunun doğup büyüdüğü mahallede bulunan 'Ordu Caddesi'nin belediyenin aldığı kararla 'Arda Turan' Caddesi olarak isminin değiştirileceğini söyledi.

Arda Turan ise, "Başkanımız çok nazik. Bizim için belediyemizle başkanımızla ilişkimiz ritüel. Halini, hatırını sormak istedik. Kendisine ilgisinden dolayı jestten dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

Atila Aydıner, Arda Turan ve Babası Adnan Turan birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arda Turan Bayrampaşa Belediyesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement