İki arkadaş arasındaki bıçaklı kavgaya cesur kadından saksılı müdahale - Son Dakika
Güncel

İki arkadaş arasındaki bıçaklı kavgaya cesur kadından saksılı müdahale

İstanbul Avcılar'da sokakta yürüyen ve henüz bilinmeyen nedenle tartışan iki arkadaştan biri, diğerini bıçakla yaraladı. Bu sırada olayı gören bir kadın, arkadaşları ayırmak için saksıyla müdahalede bulundu. Arkadaşını bıçaklayan şahıs, saksıların hedefi olduğunu anladıktan sonra hızlı şekilde bölgeden uzaklaşmaya başladı.

29.05.2021 17:24  Güncelleme: 18:30

İstanbul'un Avcılar ilçesinde yer alan Denizköşkler Mahallesi'nde önceki pazartesi saat 11.00 sularında meydana gelen olayda sokakta beraber yürüyen iki arkadaş Çağlar Ç, ile Serdar S., henüz bilinmeyen bir nedenle hararetli şekilde tartışmaya başladı.

BIÇAĞI, ARKADAŞINA SALLADI

İkili arasındaki tartışmanın büyümesiyle Serdar S, yanındaki bıçağı arkadaşı Çağlar Ç.'nin karnına doğru sallamaya başladı. Çağlar Ç., aldığı bıçak darbeleriyle bir anda yere yığılırken, saldırgan serdar S, ise kaçmaya başladı.

İki arkadaş arasındaki bıçaklı kavgaya cesur kadından saksılı müdahale

KADINDAN SAKSILI MÜDAHALE

Olayı gören sokaktaki bir kadın kaçan saldırgana saksı fırlattı. İhbar üzerine olay yerine ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen ambulans ilk müdahalenin ardından yaralıyı hastaneye kaldırdı.

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Şüphelinin yakalanması için Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinin yaptığı çalışma başlattı. Yürütülen çalışmada şüpheli Serdar S, evinin önünde yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli karakoldaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan zanlı Serdar S.'nin daha önce çeşitli suçlardan 7 sabıkası olduğu öğrenildi.

İki arkadaş arasındaki bıçaklı kavgaya cesur kadından saksılı müdahale
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İki arkadaş arasındaki bıçaklı kavgaya cesur kadından saksılı müdahale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement