Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Aydın'dan Kısa Kısa

Nazilli Belediyesi araç filosuna bir yenisini daha ekledi.

16.01.2016 15:02

Nazilli Belediyesi araç filosuna bir yenisini daha ekledi.

Nazilli Belediyesi'nin ihtiyaç duyduğu çöp kamyonu, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından, yapılan görüşmeler sonrası hibe yolu ile gönderildi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, nüfusu gün geçtikte artan Nazilli'de en iyi hizmeti sunmak için çaba gösterdiklerini belirtti.

Hizmetlerin aksamaması için gayreti gösterdiklerini, ama bazı eksikliklerin bulunduğunu bildiren Alıcık, "Türkiye Belediyeler Birliği'ne ihtiyaç duyulan çöp arabası için müracaatta bulunduk. Bunun sonucunda Türkiye Belediyeler Birliği otomatik yüklemeli, hidrolik, çöp kasası monteli çöp toplama aracı Nazilli Belediyesine hibe edilmiştir" dedi.

-Hastanede nişanlandılar

Nazilli Devlet Hastanesi'nde yatan kişi, nişan yüzüğünü hastanede taktı.

Trafik kazası sonrası ortopedi servisinde yaklaşık 1 aydır tedavisi süren 19 yaşındaki Tolga Korkmaz, Elif Sarıhan ile nişanlarını hastanede kıydı. Korkmaz ve Sarıhan'a yüzükleri takılırken, nişan pastası kesildi.

Nazilli Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Servisinde toplantı salonundaki nişan törenine konuşan Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Şafak Çalışkan, Korkmaz'ın iyileşme sürecinin ardından mutlu gününe de şahitlik etmekten mutlu olduklarını söyledi.

Nişana, çiftin yakınları, arkadaşlarının yanı sıra hastane personeli katıldı.

-Kutlu Doğum Haftası

Aydın'da ortaokul öğrencilerine 20 bin "Kur'an'ın ve Kainat'ın Dilinden İman Esasları İslam İnanç İlmihali" kitabı dağıtıldı.

"Kutlu Doğum Haftası" kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Aydın İl Müftülüğünün girişimleriyle Efeler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde etkinlik düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, İl Müftüsü Sayın Ömer Kocaoğul ile birlikte Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'i makamında ziyaret ettiklerini ve Kutlu Doğum Haftası'nda kendisini Aydın'a davet ettiklerini bildirdi.

Töre, Prof. Dr. Mehmet Görmez'in tavsiyesiyle 20 bin kitabın il genelindeki ortaöğretim öğrencilerine dağıtıldığını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement