Aydınspor 1923 Bahattin Güneş'le Yolunu Ayırdı - Son Dakika
Güncel

Aydınspor 1923 Bahattin Güneş'le Yolunu Ayırdı

İKİNCİ Lig Kırmızı Grup'ta evinde Kastamonuspor 1966'ya 4-0 yenilen Aydınspor 1923'te yönetim, olağanüstü kongre kararı aldıktan sonra teknik direktör Bahaddin Güneş'le de yolunu ayırdı.

27.09.2016 12:35

İKİNCİ Lig Kırmızı Grup'ta evinde Kastamonuspor 1966'ya 4-0 yenilen Aydınspor 1923'te yönetim, olağanüstü kongre kararı aldıktan sonra teknik direktör Bahaddin Güneş'le de yolunu ayırdı.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in kardeşi olan Bahaddin Güneş'in sözleşmesi, dün gece yapılan görüşmede karşılıklı anlaşmayla feshedildi. 2 hafta sonra seçime gideceklerini hatırlatan Başkan Hidayet Türen, "Geçiş döneminde takımı Altyapı Koordinatörü Göksel Özdemir çalıştıracak. Bu süre zarfından yeni bir teknik adam da bulabiliriz, seçimi yeni yönetime de bırakabiliriz" dedi.

Bahaddin Güneş'in, "Taraftarı aleyhimize birileri kışkırtıyor. Yönetimden olmayanlar dışarıdan komplo kuruyor, Bu ismi herkes biliyor" şeklindeki sözlerini değerlendiren Başkan Türen, "Taraftar kötü sonuçların ardından doğal olarak tepki gösterir. Benim aleyhime de tezahürat yapıldı. Herkes protesto edildi. Bunu dışarıdan birilerine bağlamak doğru olmaz" diye konuştu.

Aydınspor 1923, Bahaddin Güneş yönetiminde oynadığı 4 lig maçının 3'ünü kaybetti, sadece 1'ini kazanabildi. Siyah beyazlı takım, Güneş'le sezon öncesi çıktığı 6 hazırlık karşılaşmasında da galibiyet alamamıştı.

- Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydınspor 1923 Bahattin Güneş'le Yolunu Ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement