Baba, Oğlunu ve Sevgilisini Pompalı Tüfekle Vurdu - Son Dakika
Güncel

Baba, Oğlunu ve Sevgilisini Pompalı Tüfekle Vurdu

Konya'nın Ereğli ilçesinde, kendi evine gelen 62 yaşındaki Şahin D. evli ve 1 çocuk babası oğlunu sevgilisiyle bastı, çılgına dönen baba pompalı tüfekle ikisini de yaraladı.

15.01.2016 02:08  Güncelleme: 08:31

Konya'nın Ereğli ilçesinde evli ve bir çocuğu olan oğlunu sevgilisiyle yakalayan baba, her ikisini de pompalı tüfekle vurarak yaraladı.

KENDİ EVİNDE OĞLUNU SEVGİLİSİYLE BASTI

Olay, Selçuklu Mahallesi Öğretmen Abdurrahim Sokak'ta bulunan Necip Pala Apartmanı 5. katta meydana geldi. İddiaya göre, kendi evine gelen 62 yaşındaki Şahin D. oğlu 27 yaşındaki Emre D.'yi kız arkadaşı 26 yaşındaki Y.Y. ile buldu.

POMPALI TÜFEKLE BACAKLARINDAN VURDU

Sinirden deliye dönen Şahin D. evdeki pompalı tüfeği alarak oğluna ve kız arkadaşına ateş etti. Bacaklarına isabet eden saçmalardan yaralanan Emre D. ve kız arkadaşı, ihbar üzerine adrese gelen 112 Acil Sağlık görevlileri tarafından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

YARALILARDAN BİRİNİN DURUMU AĞIR

Öte yandan olay yerinde bir sivil polis memuru basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalışarak tepki gösterdi. Durumu ağır olan yaralılardan Emre D. hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Konya'ya sevk edildi.

Baba Şahin D. ise suç aleti tüfekle birlikte gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Baba, Oğlunu ve Sevgilisini Pompalı Tüfekle Vurdu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Baba, Oğlunu ve Sevgilisini Pompalı Tüfekle Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • hükümet sezer: kızını bir erkekle bassan anlarım da oğlunu basınca bir duruyorsun amca manyakmisin 14 108 Yanıtla
  • sinem: ohh ellerine sağlık çokta iyi olmuş keşke öldürseydin hak etmişler helal olsun sana amcaaa.. 44 6 Yanıtla
  • yorgunöm: Baba 62, oğlu 27, kız arkadaş 27 ( kız arkdaş ne demekse? Ingilizcede,, girlfriend,, kelimesinin tercümesi..)....))) kabahat baba,da.....o bayan zaten onun için değil, oğlu için geldi 2 21 Yanıtla
    shabaninonda: Oglunun kizarkadasi zaten 7 1
  • İLAHİ ADALET: KIYAMET ÇOCUKLARININ ALAMETLERİ. Hangi İdoloji işinize yarıyorsa onda üstatsınız, Hangi zalim kemik veriyorsa ona uşaksınız, Bazen faşist Irkçı, Bazen Sendromik İslam, Bazende papazsınız, Mazlumdan yana görünüp zalimden betersiniz, İlahi ve Uğrevi hakikatlerden çok uzaksınız, Mazlumun kanıyla yıkanmayı seversiniz, İnsanı öldürmekle yetinmez yerlerde sürüklemyi seversiniz, Cesetleri sokaklarda bırakır kimseye elletmezsiniz, Mal, can, namus, mahremiyet, hak hukuk tanımazsınız, Size dur diyenlerin 7 6 Yanıtla
  • yorgunöm: Sevgili İŞİD! Cihad yapmak,,Allah için savaşmak,,demektir.Ama bu savaş körü körüne ölüme gitmek,öldürmek anlamına gelmez(Allah,ın verdiği canı sadece Allah alır),tam aksine,,Allah için yer yüzünde,gök yüzünde,denizlerde,sonsuz kâinatta(evrende) Allah,a ait olan bütün canlı,cansız mucizeleri,yaratıkları doyasıya seyrederek,inceleyerek yaşamak,yaşatmak,,demektir.Herşeyin sahibi yüce Rabbimizin korunmaya ihtiyacı olabilir mi?Onu korumak bize mi duştü?Inanan da,inanmayan da ondan sorulur,bize düşmez 7 2 Yanıtla
  • zülfükar OTHAN: Keşke hanı O günler 1 0 Yanıtla
  • emirhan: konyadaki herkez konyalı değilki 0 0 Yanıtla

Advertisement