Bakan Şahin, Yeni Yılın İlk Bebeğini Kucağına Aldı - Son Dakika
Güncel

Bakan Şahin, Yeni Yılın İlk Bebeğini Kucağına Aldı

Bakan Şahin, Yeni Yılın İlk Bebeğini Kucağına Aldı

Denizli'de, yeni yılın ilk bebeğini kucağına alan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, altın taktı.

01.01.2013 02:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de, yeni yılın ilk bebeğini kucağına alan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, altın taktı. Elif Ece isimli bebeği seven, anne ve babasını kutlayan Şahin, "Yeni yılın ilk bebeği ülkemize hayırlar getirsin" dedi.

Denizli'de yeni yılın ilk bebeği Denizli Devlet Hastanesi'nde dünyaya geldi. Tavas ilçesinin Pınarlık Köyü'nde oturan ve çiftçilik yapan Mehmet Orança-Ümran Orança çiftinin ikinci bebeği, yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya geldi. Denizli'de bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, hastaneye giderek yeni yılın ilk bebeğini kucağına alıp altın taktı. Bakan Şahin, anne ve babayı kutladı, "Yeni yıl bebeğimiz ülkemize hayırlar getirsin" temennisinde bulundu.

HUZUREVİ'NDE YENİ YIL PASTASI KESTİ

Bakan Şahin, Denizli Huzurevi'ne giderek, burada yeni yıl pastası kesti, yaşlılar ile sevgi ellerinde kalan çocukların gönlünü aldı. Şahin, yaşlı ve çocuklarla birlikte pasta kesti. Bakan Şahin, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "2012 yılı bitti. Zaman hızla geçiyor. Zamanı iyi ve verimli kullanmak zorundayız. Biz yeni bir bakanlığız ve 2012 yılı bizim için oldukça verimli geçti. 2012 yılında çocuklar, yaşlılar ve engellilerle ilgili önemli çalışmalar yaptık. 2013 yılı için de önekli projelerimiz var. 2013 yılını ustalık dönemine en yakışır şekilde geçireceğiz. Umarım terör biter. Bu konuda ısrarlıyız, terörü bitireceğiz. Önümüzde parlak ve bereketli bir yıl olacağını sanıyorum. Halkımızın hizmetkarı olarak biz de yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Bu arada, Bakan Fatma Şahin'in konakladığı Karahayıt beldesindeki Colossae Otel'de kalan bir Japon turist Şahin'e gazete kağıdından yaptığı şapkayı hediye etti. Şahin, Japon turiste teşekkür etti. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Şahin, Yeni Yılın İlk Bebeğini Kucağına Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement