Bar Cinayetinde Firari Şüpheli Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Bar Cinayetinde Firari Şüpheli Yakalandı

Bar Cinayetinde Firari Şüpheli Yakalandı

Adana'da 15 yaşındaki Deniz Topal'ın ölümü, 5 kişinin ise yaralanmasıyla sonuçlanan bıçaklı bar kavgasının şüphelilerinden 24 yaşındaki Sinan Arlı, olaydan 18 gün sonra yakalandı.4 Kasım'da meydana gelen olayda merkez Seyhan İlçesi Alidede Mahallesi Saydam Caddesi üzerindeki Saydam İş Merkezi'nde bulunan barda arkadaşlarıyla alkol alan 40 yaşındaki Musa Topal, kapının önünde esrar içen Edoğan Erkişi ve Sinan Arlı'ya "Burada içmeyin" uyarısında bulunduğu için tartıştı.

22.11.2011 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da 15 yaşındaki Deniz Topal'ın ölümü, 5 kişinin ise yaralanmasıyla sonuçlanan bıçaklı bar kavgasının şüphelilerinden 24 yaşındaki Sinan Arlı, olaydan 18 gün sonra yakalandı.

4 Kasım'da meydana gelen olayda merkez Seyhan İlçesi Alidede Mahallesi Saydam Caddesi üzerindeki Saydam İş Merkezi'nde bulunan barda arkadaşlarıyla alkol alan 40 yaşındaki Musa Topal, kapının önünde esrar içen Edoğan Erkişi ve Sinan Arlı'ya "Burada içmeyin" uyarısında bulunduğu için tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşürken, babalarına yardım için gelen Deniz Topal bıçalanarak öldürüldü, ağabeyi Kamil Topal ile baba Musa Topal yaralandı. Kavga sırasında karşı taraftan da Fatih Karatoprak ile barın sahibi M.T. de bıçak darbesi aldı. Olaydan sonra gözaltına alınan Erhan Ekşili, Fatih Karatoprak ile Erdoğan Erkişili çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

Deniz Topal'ın ölümüne neden olan bıçağı kullandığı önü sürülen ve olay yerinden kaçan Sinan Arlı'nın yakalanması için çalışmasını sürdüren Cinayet Bürosu ekipleri, şüphelinin Hürriyet Mahallesi'nde saklandığını tespit etti. Arlı'nın saklandığı eve baskın düzenleyen ekipler, cinayet Arlı'yı yakaladı.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusu yapılan Arlı, "Kavgaya karıştığım doğru ama ben bıçaklamadım. Bıçağı Erdoğan vurdu" diye ifade verdi.

Yakalama kararı bulunan Sinan Arlı, ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bar Cinayetinde Firari Şüpheli Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement