Başkan Dündar'dan Bayramlaşma Turu - Son Dakika
Güncel

Başkan Dündar'dan Bayramlaşma Turu

Başkan Dündar\'dan Bayramlaşma Turu

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Kurban Bayramı öncesi Kapalı Çarşıyı gezerek, esnaf ve vatandaşla bayramlaştı.

15.10.2013 01:13

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Kurban Bayramı öncesi Kapalı Çarşıyı gezerek, esnaf ve vatandaşla bayramlaştı. Dündar, "Bayramlar, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı müstesna günlerdir. Herkesin Kurban Bayramını kutluyorum" dedi.

Bayramlaşma ziyaretine Ulucami batı kapısından başlayan Başkan Dündar, Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte çarşı esnafını ziyaret ederek, kendileri ile tek tek bayramlaştı. Bayrama iki gün kala, hafta tatili olması nedeniyle oldukça yoğun bir gün geçiren çarşıda, esnafla bol bol sohbet eden Başkan Dündar, bayram öncesi çarşıda alışverişin hareketlenmesinin, esnafın yüzünü güldürdüğünü söyledi.

Belediye olarak, gerekse vatandaşların rahat ve huzurlu bir alışveriş yapması için bir takım tedbirler aldıklarını söyleyen Dündar, "Zabıta ekiplerimiz, çarşı civarı ve içerisinde sürekli denetim yapıyor. Her hangi bir tatsızlığa, usulsüz satıştan kaynaklanacak mağduriyetlere sebep vermemek için, ekiplerimiz kontrollerini yapıyor. Vatandaşların bu konudaki şikayetlerini anında değerlendiriyorlar. Şu ana kadar her hangi bir sıkıntı yok. Herkes huzur içerisinde alışverişini yapıyor. Herkesin bayramını kutluyorum" dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Kurban bayramı öncesinde, belediye personeli ile de, makamında tek bayramlaştı. Belediyede görev yapan personelin, hizmet birimleri olarak gruplar halinde katıldığı bayramlaşma törenine, Başkan Yardımcıları, Hasan Hüseyin Erdönmez, Mehmet Çoban, İsmail Selimoğlu, Halil Döner ve Kenan Akan'da katıldı. Başkan Mustafa Dündar, tek tek bayramlaştığı personeline bayram şekeri ikram ederek, hepsinin bayramını kutladı. Dündar, "Bayramlar, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı müstesna günler. Bu vesile ile tüm Bursalıların bayramını da tebrik ederim. Bayramda belediye ekiplerimiz görev başında. Vatandaşlarımıza, Kurban Bayramı süresince hizmet vermeye devam edecek" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Dündar'dan Bayramlaşma Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement