Başkan Savaş'a Altınözü'nde Büyük İlgi - Son Dakika
Güncel

Başkan Savaş'a Altınözü'nde Büyük İlgi

Başkan Savaş\'a Altınözü\'nde Büyük İlgi

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ilimizin her noktasına hizmet götürme seferberliği kapsamında hemşehrileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

10.08.2016 16:11  Güncelleme: 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl genelinde hemşehrilerinin sorunlarını ilk ağızdan dinleyerek çözüm odaklı hizmet anlayışıyla hareket eden Başkan Savaş, hayata geçirdiği nitelikli hizmetlerle Hatay'ı kalkındırma hamlelerine imza atıyor.

Başkan Savaş bu kapsamda, 9 Ağustos Salı günü Altınözü ilçesine bağlı Keskincik, Yolağzı, Sivrikavak, Altınkaya, Atayurdu, Tepehan ve Enek mahallelerinde hemşehrileriyle bir araya geldi.

BAŞKAN SAVAŞ: HATAY'I 15 İLÇESİYLE BİR BÜTÜN OLARAK HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ

HBB olarak her ilçeye ve mahalleye ihtiyaçlara göre kalıcı ve nitelikli hizmetleri ivedilikle götürdüklerini belirten Başkan Savaş, "Göreve geldiğimiz günden bu yana geçen süre zarfında her bölgenin ihtiyacına göre projeler ürettik ve kalıcı hizmetler götürdük. Bu hizmetleri hayata geçirirken de hemşehrilerimizin fikrini aldık. Hemşehrilerimden gelen taleplere hiçbir zaman sırt çevirmedim. Çünkü biliyoruz ki, Hatay'ı 15 ilçesiyle bir bütün olarak hak ettiği yerlere beraber taşıyacağız. Altınözülü hemşehrilerime sıcak misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

ALTINÖZÜLÜLER: HATAY, BAŞKAN SAVAŞ İLE GELECEĞE UMUTLA BAKIYOR

Başkan Savaş öncülüğündeki HBB'nin Altınözü'ne yaptığı hizmetlerin artarak devam edeceğine olan inançlarını dile getiren vatandaşlar, Hatay'ın Başkan Savaş ile birlikte geleceğe umutla baktığını kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Savaş'a Altınözü'nde Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement