Başkan Sungur: "Bu Topraklarda Yaşamak Onur ve Gurur Vesilesidir" - Son Dakika
Güncel

Başkan Sungur: "Bu Topraklarda Yaşamak Onur ve Gurur Vesilesidir"

Başkan Sungur: "Bu Topraklarda Yaşamak Onur ve Gurur Vesilesidir"

Cumhuriyetin kuruluşunun 94. yılını kutlayan Yahşihan İlçe Belediye Başkanı Ahmet Sungur, “Şanlı bayrağımızın dalgalandığı bu topraklarda yaşamak hepimiz için onur ve gurur vesilesidir” dedi.

29.10.2017 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyetin kuruluşunun 94. yılını kutlayan Yahşihan İlçe Belediye Başkanı Ahmet Sungur, "Şanlı bayrağımızın dalgalandığı bu topraklarda yaşamak hepimiz için onur ve gurur vesilesidir" dedi.

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sebebiyle ilçede bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk bırakma töreni sonrası açıklamalarda bulunan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, "Cumhuriyetin temel değerlerine yürekten inanmanın ve başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere değerli varlığımız Cumhuriyetin kurucuları, tüm aziz şehitlerimizin ruhları önünde saygı ile eğilirken, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Başta siz değerli hemşehrilerim olmak üzere bütün Türk halkının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. Şanlı bayrağımızın dalgalandığı bu topraklarda yaşamak hepimiz için onur ve gurur vesilesidir" şeklinde konuştu. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Sungur: 'Bu Topraklarda Yaşamak Onur ve Gurur Vesilesidir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement