Bebeğini Çöpe Atmakla Suçlanan Anne Gözaltında - Son Dakika
Güncel

Bebeğini Çöpe Atmakla Suçlanan Anne Gözaltında

Bebeğini Çöpe Atmakla Suçlanan Anne Gözaltında

Kırıkkale'de 4 çocuk annesi 26 yaşındaki A.K, yeni dünyaya getirdiği bebeğini çöplerin içine attığı iddiasıyla gözaltına alındı.

12.01.2013 12:34  Güncelleme: 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'de 4 çocuk annesi 26 yaşındaki A.K., yeni dünyaya getirdiği bebeğini çöplerin içine attığı iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı. Eşinden ve çevresinden hamileliğini sakladığını belirtilen A.K. çocuğunun ölü doğduğunu iddia etti.

Kırıkkale'nin Yaylacık Mahallesi 373'üncü Sokak'ta iki gün önce çöplerden atık kağıt ve plastik toplayan bir kişi, poşet içinde erkek bebeği farkederek durumu çevredekileri söyledi. İhbar üzerine gelen polis ekibi, bebek cesedini kimin bıraktığını belirlemek için geniş çaplı araştırma başlattı. Cumhuriyet savcısının talimatıyla bebeğin cesedi Yüksek İhtisas Hastanesi Morgu'na kaldırılırken, polis çevredeki güvenlik kamerası ve mobese görüntülerini incelemeye aldı.

Emniyet Müdürlüğü Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlatırken, olay yeri ve bölgedeki kamera kayıtları ile vatandaşların bilgisine başvurdu. Çevredeki binalarda bulunan kamera görüntüleri sayesinde iki gün önce yeni dünyaya getirdiği bir günlük bebeği poşet içinde çöpe bıraktığı tespit edilen ve aynı sokakta oturan 4 çocuk annesi A.K., evinden polis tarafından alınıp Emniyete götürüldü. Beşinci çocuğu istemediği için böyle davrandığı ileri sürülen A.K. emniyetteki ifadesinde, hamile kaldığını eşinden ve çevresinden sakladığını söyledi. Evde ölü doğum yaptığını iddia eden A.K., daha sonra korkup bebeği sokak üzerindeki çöplerin arasına bıraktığını itiraf etti. Şüpheli A.K., emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilecek.

A.K.'nin Kırıkkale'de bir pidecide çalışan eşi Ö.K. ise bu olaydan haberinin olmadığını iddia etti. Çöpte bulunan erkek bebeğin cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. - Kırıkkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bebeğini Çöpe Atmakla Suçlanan Anne Gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement