Becker Denizspor Yeni Sezona Hazır - Son Dakika
Güncel

Becker Denizspor Yeni Sezona Hazır

Becker Denizspor Yeni Sezona Hazır

Becker Denizspor futbol takımı 20 sporcu ve yöneticilerden oluşan kadro ile Foça Hanedan Beach Resort Otel'de kamp yaptı.

19.09.2014 10:40  Güncelleme: 10:42

Becker Türkiye Genel Müdürü Volkan Kebir ve Denizspor Başkanı Selçuk Sert' in de katıldığı kampta, Dikili Çandarlı Belediye Spor ile hazırlık maçı yapan Becker Denizspor, karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Son yıllardaki yapılanmasıyla alt kategorilerde birçok şampiyonluk kazanan ve Türk futboluna kaliteli oyuncular yetiştirmeyi kendine misyon edinen Denizspor' a Ağustos ayında sponsor olan Alman firması Becker' in Türkiye Genel Müdürü Volkan Kebir' in özellikle organize ettiği kamp, futbolcular için de moral oldu. Gerçekleşen kampta oyuncular ile yakından ilgilenen Kebir, Denizspor'a sponsorluklarının sadece maddi düzeyde kalmayacağını, Becker adını taşıyan proje ve organizasyonların hepsinde olduğu gibi, gerçek bir takım ruhuyla hareket edeceklerini bildirdi. Yöneticilerle sürekli iletişim halinde olduklarını belirten Kebir, takımın başarılı olması için ihtiyaç duyulan her türlü desteği sağlayacaklarını ifade etti.

Gerçekleşen kampta, Volkan Kebir ve Selçuk Sert, sporculara yeni sezonda başarı diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Becker Denizspor Yeni Sezona Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement