Beyoğlu Belediyesi'nden Açıklama Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Beyoğlu Belediyesi'nden Açıklama Açıklaması

"Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan hakkında 'Yuvamı yıktı, beni sokağa attı' diyen Özdoğan'ın yıkılan yuvasının sahte içki deposu olduğu ortaya çıktı"

01.10.2014 20:54

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun kayınpederinin cenazesinde Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a tepki gösteren Hasan Özdoğan'ın evinin, mahkeme kararıyla tahliyesi sırasında sahte içki deposu olarak kullanıldığının ortaya çıktığı bildirildi.

Beyoğlu Belediyesi'nin yazılı açıklamasında, yapılan incelemede, Tarlabaşı Kentsel Yenileme Projesi içinde yer alan Çukur Mahallesi Karakurum Sokağı 8 numaralı binanın 3 katlı ve 80 metrekare taban alanına oturduğu, binanın yüzde 50 hissesine sahip Hüseyin Önal ve Ali Topçu ile 7 Ocak 2013'te anlaşma yapıldığı, kalan yüzde 50'nin 9'da 1 hissedarı olan Hüseyin Özdoğan'ın mahkemeye başvurduğunun tespit edildiği belirtildi.

3. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından Özdoğan ve diğer hissedarlara söz konusu binanın yüzde 50 hissesi karşılığında 1 milyon 25 bin 571 lira ödenmesine karar verildiği ve ödemenin hissedarların hesabına yapıldığının anlaşıldığı kaydedilen açıklamada, şöyle denildi:

"Özdoğan, diğer mülk sahipleri çıkmasına rağmen binayı tek başına kullanmaya devam etmiş, mahkeme kararının ardından polis ve zabıta ekipleri binayı boşaltmak için 3 Eylül 2014'te söz konusu binaya gitmişlerdir. Yapılan kontrollerde, söz konusu binada Hasan Özdoğan'a ait bir sahte içki deposu bulunduğu tespit edilmiş, sahte içkilere el konulmuş, konuyla ilgili polis soruşturması başlatılmıştır.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan hakkında 'Yuvamı yıktı, beni sokağa attı, soğukta yatıyorum' diyen Özdoğan'ın yıkılan yuvasının bir sahte içki deposu olduğu ortaya çıktı. Kamulaştırılan evi için 1 milyon 25 bin 571 lira alan Özdoğan'ın söz konusu binayı 4 ay boyunca kullanmaya devam ettiği ve burayı sahte içki deposu olarak kullanarak insan sağlığı ile oynadığı anlaşıldı." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beyoğlu Belediyesi'nden Açıklama Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement