Bornova Becker, 35 Yaşındaki Tecrübeli Şaziye İvegin Ünver'le Anlaştı - Son Dakika
Güncel

Bornova Becker, 35 Yaşındaki Tecrübeli Şaziye İvegin Ünver'le Anlaştı

Bornova Becker, 35 Yaşındaki Tecrübeli Şaziye İvegin Ünver\'le Anlaştı

Kadınlar Basketbol Ligi'nin yeni takımı Bornova Beckerspor, dış transferde Kübra Erat'ın ardından, A Milli Takım'da da forma giyen Şaziye İvegin Ünver'le anlaştı.

22.06.2017 11:29  Güncelleme: 11:47

BİLYONER.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin yeni takımı Bornova Beckerspor, dış transferde Kübra Erat'ın ardından A Milli Takım'da da forma giyen Şaziye İvegin Ünver'le anlaştı. 35 yaşında, 1.83 boyundaki forvet, kariyerinde Botaş, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Mersin Büyükşehir Belediyespor, İstanbul Üniversitesi ve son olarak Bellona Abdullah Gül Üniversitesi'nde oynadı.

TÜRKİYE'NİN EN KARİYERLİ OYUNCULARINDAN BİRİ

Türkiye'nin en kariyerli oyuncularından olan Şaziye, Çekya'da düzenlenen FIBA Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası'nda çeyrek finale çıkan A Milli Takım'ın kadrosunda yer alıyor.

KARİYERİNDE BİRÇOK BAŞARIYA İMZA ATTI

Kariyerinde Botaş, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Mersin Büyükşehir Belediyespor, İstanbul Üniversitesi ve son olarak Bellona Abdullah Gül Üniversitesi'nde oynayan Şaziye, Avrupa, Eurocup, lig, Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonlukları bulunan tecrübeli yıldız, şimdiye kadar 304 kez milli oldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bornova Becker, 35 Yaşındaki Tecrübeli Şaziye İvegin Ünver'le Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement