Bornova'da Yaşlılara Özel İlgi - Son Dakika
Güncel

Bornova'da Yaşlılara Özel İlgi

Bornova\'da Yaşlılara Özel İlgi

Bornova Belediyesi'nden 'Evde Bakım Hizmeti' alan yaşlılar kahvaltıda buluştu

27.03.2015 09:44  Güncelleme: 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bornova Belediyesi'nden evde bakım hizmeti alan yaşlılar kahvaltıda buluştu. Yaşlılar, Sağlık İşleri Müdürlüğü'nün organize ettiği Şahin Tepesi Restoran'daki kahvaltıda şarkılar söyleyip gönüllerince bir gün geçirdi

Bornova Belediyesi, evde bakım hizmeti verdiği yaşlıları, Ulusal Yaşlılara Saygı Haftası'nda da unutmadı. Bornova Belediyesi, bütün yıl boyunca düzenli olarak uzman ekiplerle evlerini ziyaret edip sağlıktan, vücut bakımına, ev temizliğinden psikolojik desteğe pek çok hizmet verdiği yaşlıları kahvaltıda buluşturdu.

Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından Şahip Tepesi Restoran'da düzenlenen kahvaltıda kendileriyle aynı hizmeti alanlarla bir araya gelen yaşlılar, Bornova Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'nun şarkılarıyla eğlendi. Şarkılara eşlik eden yaşlılar mini konserin ardından, kendileri de mikrofonu alıp birbirinden güzel şarkıları söylediler.

Kahvaltıya Bornova Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Gençtürk, Bornova Belediye Meclis Üyesi Mehmet Poyraz, Bornova Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Nurcan Çakır, evde bakım hizmetlerini veren hemşireler ve personel de katıldı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, evde bakım hizmetlerinin kalitesini artırarak sürdürdüklerini belirterek, "Yaşlılarımız bizleri büyütürken ömürlerini verdi. Şimdi rahat etmek onların hakkı. Belediye olarak rahat etmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Onlara destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bornova'da Yaşlılara Özel İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement