Bozdağ: 'Emin Olun, Darbe Başarılı Olsaydı Zil Takıp Oynayacaklardı' - Son Dakika
Güncel

Bozdağ: 'Emin Olun, Darbe Başarılı Olsaydı Zil Takıp Oynayacaklardı'

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye üzerinde hesap yapan, plan kuranlara, "Herkes bilsin ki ne hesap yaparsanız yapın, hükümeti, Meclis'i, falanları hesap ederek yapmayın, 79 milyonu hesap ederek yapın.

12.08.2016 21:07

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye üzerinde hesap yapan, plan kuranlara, "Herkes bilsin ki ne hesap yaparsanız yapın, hükümeti, Meclis'i, falanları hesap ederek yapmayın, 79 milyonu hesap ederek yapın. 79 milyon hükümet gibi hükümettir. 79 milyon Meclis gibi büyük bir meclistir. 79 milyon Cumhurbaşkanı gibi yiğit ve merttir, ölüme uçmayı her daim göze alır." dedi.

Bakan Bozdağ ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Yozgat Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen DSİ tesisleri toplu temel atma ve açılış törenine katıldı.

"Darbe başarılı olsa zil takıp oynayacaklardı"

Türkiye'nin demokrasiye verdiği değeri görmeyen ülkeler olduğuna işaret eden Bozdağ, demokrasi ve hukuk devleti terimleri üzerinden Türkiye'yi eleştirdiklerini belirtti.

Türk milletinin demokrasiye sahip çıkışının tüm dünya tarafından görülmesi gerektiğini vurgulayan Bozdağ, şunları kaydetti:

"Onlara soruyorum, hangi batı ülkesinde Türk milleti gibi demokrasiye, milli iradeye sahip çıkıp tankların altına yatıldı? Hangisinde kurşun sıkan silahlara koşuldu? Böyle demokrasiye, hukuka sahip çıkan AB içinde, ABD'de bir millet var mı? Başka yerde olsa kahraman ilan ederler. Ama şimdi bunlar darbecilere ne olacak, onun telaşına kapılmışlar. Yahu hukuka sahip çıkan, demokrasiye sahip çıkan, dahası AB'nin değerlerine sahip çıkan Türk milletinin kahramanlığını niye övmüyorsunuz, niye şapka çıkmıyorsunuz? 'Bunlar bizim değerlerimize sahip çıktılar, Türkiye'de artık millet demokrasinin sahibidir, demokrasinin tehdit altında olma ihtimali yoktur' diye niye takdir etmiyorsunuz? Emin olun, darbe başarılı olsaydı zil takıp oynayacaklardı. Çünkü kullanacakları alçaklar gelecekte Türkiye'yi yeniden köleleştirmek için fırsat bulmuş olacaklardı. Bu devleti, milleti yüz yıl geriye götüreceklerdi. Dik duran bir Türkiye, dik duran bir millet, dik duran bir Cumhurbaşkanı değil, onun yerine onların emir komutası altında köleleştirilmiş bir millet bulmayı hesap ediyorlardı ama bunlar tarihe baksınlar, bu milleti yedi düvel işgal etti, başaramadı, FETÖ'nün köpekleriyle mi başaracaksınız? Yok, yapamayacaklar bunu."

Bozdağ: \'Emin Olun, Darbe Başarılı Olsaydı Zil Takıp Oynayacaklardı\'
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bozdağ: 'Emin Olun, Darbe Başarılı Olsaydı Zil Takıp Oynayacaklardı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement