Buika'dan Unutulmaz Bir Gece - Son Dakika
Güncel

Buika'dan Unutulmaz Bir Gece

Buika\'dan Unutulmaz Bir Gece

Aşk şarkılarının tutkulu sesi Buika festivalde unutulmaz bir gece yaşattı!

25.11.2012 14:59

Piyano festivali "Buika" konseri ile en hareketli gecelerinden birini yaşadı. Dünyaca ünlü sanatçıları ve grupları Antalya'da buluşturan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Uluslararası Antalya Piyano Festivali 'nde sahne alan Buika, güçlü yorumuyla olduğu kadar sahnedeki enerjisiyle de dikkat çekti.Gecede İspanyol şarkıcıya ünlü piyanist Ivan Melon , Antonio Cuenca (kontrabas) ve Ramon Porrina (vurmalılar) eşlik etti. Konser sonrası Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Deniz Filiz, sanatçıları kuliste tebrik ederek sanatçılara birer plaket verdi.

Çıplak ayak dans ederek şarkı söyledi

Seal ve Nelly Furtado gibi dünyaca ünlü pop yıldızları ile yaptığı düetlerle dünya listelerine giren Buika 'nın yanı sıra ünlü piyanist Ivan Melon, Antonio Cuenca (kontrabas) ve Ramon Porrina'da (vurmalılar) başarılı performanslarıyla dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Aşk şarkılarının tutkulu sesi Buika konserde, yönetmen Pedro Almadovar'ın filmlerinde yer alan enfes şarkılarını seslendirdi. İzleyenlere flamenko ve cazın birarada olduğu özel bir gece yaşatan şarkıcı tüm dünyada beğeni toplayan " En mi Peil" albümündeki parçaları da söyledi. Sahnede çıplak ayak dans ederek şarkı söyleyen Buika , sempatik tavırları ile de beğeni topladı.

Festival Gülsin Onay konseri ile devam ediyor.

Sanat yönetmenliğini Fazıl Say'ın yaptığı ve Volkswagen ana sponsorluğunda gerçekleşen festivalin bir sonraki konserinde piyanonun zarif kraliçesi Gülsin Onay sahne alacak. Hocası Ahmed Adnan Saygun'un dünya çapında en güçlü yorumcusu kabul edilen Onay'ın konseri 26 Kasım Pazartesi günü saat 20:00'de Antalya Kültür Merkezi'nde izlenebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Buika'dan Unutulmaz Bir Gece - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement