Bünyan Belediye Başkanı Gülcüoğlu, Çalışmalarını Değerlendirdi - Son Dakika
Güncel

Bünyan Belediye Başkanı Gülcüoğlu, Çalışmalarını Değerlendirdi

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, geçen yıl yapılan çalışmalar ve projeleri hakkında bilgi verdi.

14.01.2016 17:22

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, geçen yıl yapılan çalışmalar ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Belediye binasında gazetecilerle bir araya gelen Gülcüoğlu, 2015 yılı çalışmalarını değerlendirdi. Bünyan'nın en çok beldesi kapanın ilçe olduğunu belirten Gülcüoğlu, kapanan beldelerin borçlarını da devraldıklarını söyledi.

Belediyelerde alt ve üst yapının yeterli düzeyde olmadığını ifade eden Gülcüoğlu, göreve geldiği andan itibaren ilk olarak 44 mahallede durum tespiti yaptıklarını dile getirdi.

Belirlenen ihtiyaçlara göre her mahallede çalışma yaptıklarını vurgulayan Gülcüoğlu, önceki dönemden maaşlarını alamayan işçiler için de gayret gösterdiklerini belirterek, "Maaşlarını alamayanların borçları yapılandırıldı ve zam yapıldı. Maaşlar günü gününe ödenmektedir" dedi.

Göreve gelmeden önce 28 yılık Bünyan Belediyesinin devletten hiç hibe almadığına işaret eden Gülcüoğlu, çabaları sonucunda bakanlıklardan yardımlar gelmeye başladığını aktardı.

Araç filolarını yenilediklerini anlatan Gülcüoğlu, "7 beldenin tamamında çöp konteynırı yoktu. Bize oy veren veya vermeyen herkese çöp hizmetinde bulunduk. Bütün mahallelerde eksik yollar vardı. Kilitli parke yaptık. Bünyan'ın tarihinde yapılmamış, Özel İdarenin 20 yılda yaptığı çalışmaları yaptık. Önümüzdeki yıllarda Bünyan'ın bütün sorunları çözülmüş olacak" diye konuştu.

Daha önce yapılan parkların kaderine terk edildiğini ileri süren Gülcüoğlu, şimdi parkların bakımını günlük yapabilen bir belediye anlayışının olduğunu belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bünyan Belediye Başkanı Gülcüoğlu, Çalışmalarını Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement